Nani: Nem félek Ashley Youngtól

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 30. 19:48
Először szólalt meg nyilvánosan a Manchester United portugál szélsője, Nani azután, hogy posztjára érkezett az angl válogatott Ashley Youngot 16 millió fontért. Elmondta, nincs mitől félnie, voltak már ennél nevesebb "versenytársai" is az Old Traffordon, mint például Cristiano Ronaldo...


"Évek óta játszom a Unitedben, már Ronaldóval is harcoltam a csapatba kerülésért, nem Ashley Young lesz az, akitől megijedek" - idézik portugál források az MU 17-esét.

A 23 éves sztár arról is beszélt, nagy élmény lenne kipróbálnia, milyen a La Ligában játszani, de ez a kérdés ebben a pillanatban nincs napirenden.

"Barca, Real. A legtöbb játékos valóban ezekről a klubokról álmodik, de én azt hiszem, a világ legjobb csapatánál futballozhatok. Nem gondolok a váltásra, bár soha nem tudhatod, mit hoz a jövő" - nyilatkozta Nani, aki túltette magát a BL-kudarcon, és azon, hogy nem fért be a kezdőbe a májusi döntőben, a Barca ellen. Elfogadta a menedzsere döntését, s most a jövőbe tekint, azon lesz, hogy bérelt helye legyen Sir Alex tizenegyében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu