Eldőlt: Nani marad a Unitedben

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 5. 17:53
A Manchester United meghosszabbította portugál szélsője, Nani szerződését, aki így további öt évig marad az Old Traffordon. A játékosról sokáig úgy hírlett, hogy elhagyja az angol bajnokcsapatot, de ő mindig is úgy nyilatkozott, hogy maradni szeretne.


 

A Manchester United hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított 26 éves portugál válogatott szélsőjével, Nanival. Sokáig nem volt biztos a játékos jövője az Old Traffordon, ahol már 2007 óta játszik, de az ügy most lezárult azzal, hogy öt évre írt alá.

"Nagyon elégedett vagyok - nyilatkozta David Moyes, a klub menedzsere. - Remek képességei és tapasztalatai vannak, 26 éves kora ellenére is. Meggyőzött az edzéseken végzett munkájával, és várom az elkövetkezendő éveket, amelyeken közösen dolgozunk majd."

Azonban sokáig nem volt biztos, hogy mi lesz a játékossal, aki az előző szezonban csak tíz bajnokin játszott, de egy gyengére sikeredett átigazolási időszak után az új stáb úgy döntött, még öt évre maradjon. "Fantasztikus dolog a Manchester Unitednél játszani, és nagyon örülök, hogy az új menedzser is bízik bennem" - mondta Nani.

Címkék: nani
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu