Chicharito lenyomta Nanit

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 19. 13:02
Csapattársak szerint a portugál Nani, a szurkolók szavazatai alapján viszont Javier Hernández, alias Chicharito volt a szezon legjobbja a 19. bajnoki címét besöprő, emellett a Bajnokok Ligája döntőjébe jutott Manchester Unitedben. A fanok voksolásán egyébként a kis mexikói mindössze egy százalékkal előzte meg a portugált.


„Én Nanira szavaztam. A 18 gólpassz és a körülbelül 10 gól önmagáért beszél, abszolút megérdemli a játékosok játékosának járó díjat" – írta Rio Ferdinand Twitter-oldalán, miután kiderült, hogy a csapattársaik szavazatai alapján Nani volt a Manchester United legjobbja a 2010/2011-es szezonban.

Az internetfüggő, ekképp a hírekre mindig a leggyorsabban reagáló védő leírta a lényeget, azt meg tudjuk be a bajnoki cím után elfogyasztott pezsgőnek, hogy nem tudta pontosan, hogy Nani hány góllal segítette története 19. bajnoki címéhez a MU-t. Nos: kilenccel! A gólpasszok számát eltalálta.

Ferdinandnak egyébként a szurkolók által legjobbnak megválasztott Chicharitóhoz is volt néhány kedves szava, szerinte a fontos gólokat szerzett mexikói hatalmas jövő előtt áll. S már a jelene is fényes: első szezonjában 20-szor talált be, a Premier League-ben 13, a BL-ben pedig négy alkalommal volt eredményes.

„Az álmom vált valóra azzal, hogy a Manchester Unitedhez kerültem tavaly nyáron, és arra gondoltam, az első évben a tartalékoknál játszok, és talán az első csapatban is kapok néhány percet. Hála a főnöknek és a csapattársaknak, kicsit többet játszottam, s sokkal jobban sikerült a szezonom, mint ahogy azt remélni mertem..." – mondta az Angliában már Krumplinak becézett Borsócska (Chicharito), aki a drukkerek voksainak 21 százalékát begyűjtve nyerte el a Sir Matt Busbyról elnevezett trófeát, eggyel előzte meg a második Nanit (20%). A dobogóra még Nemanja Vidics (16%) fért fel. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ferguson orrára koppintott az FA
Lezárult a Sir Alex Ferguson elleni vizsgálat az Angol Labdarúgó-szövetség berkein belül, a Manchester United skót menedzsere szóbeli figyelmeztetést kapott, amiért minősítette a Chelsea elleni rangadó játékvezetőjét a mérkőzés...
Tovább a teljes cikkhez »


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fergusonnak még a BL-győzelem is kell
Szombat óta ünnepelnek a Vörös Ördögök, de a csapat skót menedzsere nem elégszik meg a Premier League megnyerésével. Sir Alex Ferguson ugyanis azt szeretné, ha együttese május 28-án a Bajnokok Ligája elhódításával bizonyítaná,...
Tovább a teljes cikkhez »


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
19: bajnok és csúcstartó a Man. United!
Wayne Rooney a 73. percben értékesítette a jogosan megítélt büntetőt, ezzel kiegyenlített Blackburnben! A válogatott csatár találata után mindkét csapat megelégedett az 1-1-es eredménnyel,amely révén a Manchester United...
Tovább a teljes cikkhez »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu