KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAVIER_HERNANDEZ"
Chicharito nagy napja, Real-gála 2014. október 18. 18:26 Hamisítatlan gálának bizonyult a Real Madrid szombat délutáni, valenciai fellépése a kiesés ellen küzdő Levante otthonában. A mérkőzésen duplázó Cristiano Ronaldo mellett legalább ennyire főszereplő volt a nyáron igazolt mexikói csatár, Chicharito Hernández is, aki büntetőt harcolt ki, gólt szerzett, és a kegyelemdöfést megadó Iscóhoz is ő juttatta el a labdát.
 
"De Gea már olyan jó,mint Van der Sar" 2013. október 28. 11:47 A hétvégén végre győzött az angol bajnokságban a Manchester United, de a 3-2-es Stoke City feletti diadal nem csak a gólszerzőknek, Robin van Persie-nek, Wayne Rooney-nak és Javier Hernándeznek köszönhető, hanem a kapusnak, David de Geának. A hazaiak mexikó csatára, Chicharito nem is maradt adós a dicséretekkel.
 
Hernández szerint mesterhármas 2012. november 11. 11:01 Mesterhármasként ünnepelte dupláját Javier Hernandez, a Manchester United mexikói futballistája, aki szombaton az Aston Villa otthonában 3-2-re megnyert bajnokin vezette győzelemre csapatát.
 
MU: Hosszabbított az „új Solskjaer”! 2011. október 24. 15:22 A Manchester United hivatalos honlapja közölte a hírt, amely már másfél hete nyílt titok volt: a mexikói válogatott csatár Javier Hernández 2016-ig a manchesteriek futballistája lesz.
 
Man. United: Hernández is hosszabbított 2011. október 13. 09:50 Tovább folytatódik a fiatalok elkötelezése, bár a hivatalos oldalon nem jelentette be a Manchester United, de Javier Hernández ügynöke múltidőben beszélt arról, hogy a támadó új ötéves szerződést írt alá az Old Traffordon.
 
MU: Chicharito játszhat a hétvégén 2011. szeptember 21. 13:44 Ashley Cole kőkemény belépője miatt ugyan a hajrában már nem szerepelhetett Javier Hernandez a Chelsea elleni vasárnapi rangadón, de emiatt nem kell kihagynia szombaton a következő bajnokit.
 
Olcsón megúszta Chicharito 2011. szeptember 18. 23:37 Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere úgy tudja, két hetet kell kihagynia a csapat mexikói válogatott csatárának, Javier Hernáneznek, akit Ashley Cole rúgott le a hajrában teljesen feleslegesen, a Chelsea elleni vasárnap esti rangadón (3-1). A balbekk egy sárga lappal megúszta a rossz becsúszást. A pontos diagnózist hétfőn állítja fel az MU orvosi stábja.
 
Nagyobb a baj Vidicsnél, kisebb Riónál 2011. augusztus 19. 12:06 Valamit elnéztek a Manchester Unitednél, hiszen az eredetileg súlyosnak tűnt Rio Ferdinand sérülése egyáltalán nem vészes, ezzel szemben a hamar visszavárt Nemanja Vidics öt hétig is harcképtelen lehet. Sir Alex Ferguson összes sérültjéről beszámolt.
 
Chicharito hetekre harcképtelenné vált 2011. július 28. 10:55 Több hétre elveszítette a hihetetlen népszerűségre szert tevő Javier Hernándezt a Manchester United, miután a csatár agyrázkódást szenvedett egy kedd esti edzésen - közölte a klub hivatalos oldalán.
 
Chicharito fejsérüléssel kórházba került 2011. július 27. 20:00 Javier Hernández, azaz Chicharito a Premier League-ben címvédő Manchester United mexikói játékosa egy New York-i kórházban töltötte a kedd éjszakát, miután a csapat edzésén agyrázkódást szenvedett.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu