"De Gea már olyan jó,mint Van der Sar"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 28. 11:47
A hétvégén végre győzött az angol bajnokságban a Manchester United, de a 3-2-es Stoke City feletti diadal nem csak a gólszerzőknek, Robin van Persie-nek, Wayne Rooney-nak és Javier Hernándeznek köszönhető, hanem a kapusnak, David de Geának. A hazaiak mexikó csatára, Chicharito nem is maradt adós a dicséretekkel.


 

A Manchester United nem kezdte jól az első bajnoki szezont Sir Alex Ferguson nélkül, de a hétvégén újra olyan feltámadást produkált a csapat, mint az egykori menedzser idejében. Kétszer kerültek hátrányba, a végén mégis az Old Traffordon maradt a három pont.

Robin van Persie egyenlítő találata után gyorsan újra előnyt szerzett a Stoke, de a hajrában Wayne Rooney és Javier Hernández két gyors fejesgóllal eldöntötte a meccset. Ugyanakkor nem csak az ő érdemük a győzelem.

"David de Gea csodálatos kapus, számomra talán a legjobb is a világon - mondta a mexikói Chicharito csapattársáról, aki szenzációs teljesítményével végig versenyben tartotta a csapatot. - Az emberek talán nem értenek velem egyet, de én akkor is így gondolom."

"David és Edwin van der Sar a két legjobb kapus, akikkel valaha együtt edzettem. Fantasztikusak. Ugyanaz a szint, ugyanaz a stílus, és David még napról napra fejlődik."

A 22 éves spanyol hálóőrt nem először hasonlítják holland elődjéhez, aki 2005 és 2011 között védte a Manchester United hálóját, és a klub történetének egyik legjobb kapusaként tartják számon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Suárez-mesterhármas, megúszta a United
Liverpoolban nem okozott meglepetést, hogy megint a Luis Suárez - Daniel Sturridge támadótengely szállította a győzelmet a hazaiaknak, az uruguayi csatár pedig elképesztő gólokkal mesterhármast szerzett. A Manchester United...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu