KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID_DE_GEA"
"De Gea már olyan jó,mint Van der Sar" 2013. október 28. 11:47 A hétvégén végre győzött az angol bajnokságban a Manchester United, de a 3-2-es Stoke City feletti diadal nem csak a gólszerzőknek, Robin van Persie-nek, Wayne Rooney-nak és Javier Hernándeznek köszönhető, hanem a kapusnak, David de Geának. A hazaiak mexikó csatára, Chicharito nem is maradt adós a dicséretekkel.
 
De Geát megbabonázta a bevonuló zene 2011. november 22. 12:36 Ez a David De Gea már nem „az” a David De Gea! A fiatal spanyol futballsztár életében ugyanis sorsdöntő változást hozott az angliai szerződés, új irányt vette az ízlése, legalábbis zenei „fronton”.
 
Gerrard visszatért, De Gea megmutatta 2011. október 17. 11:47 Angol visszapillantó! Nem sikerült valami látványosra, ennek ellenére bőven van mit beszélni a hétvége rangadójáról, a Liverpool-Manchester Unitedről a Premier League-ben. Visszatért Steven Gerrard, bizonyított David de Gea, talán eltaktikázta magát Sir Alex Ferguson, rasszista beszólásokat és egy gyanús belépőt vitatnak. Angliában ezen kívül Robin van Persie, Mario Balotelli és Juan Mata keltette a legnagyobb feltűnést a hétvégén.
 
Magyarázkodik a fánkot lopó De Gea 2011. október 4. 17:10 David De Gea egyszerű félreértésnek tudja be, hogy fánklopással gyanúsították meg egy külvárosi Tescóban. A Manchester United kapusa azt állítja, csak a pénztárcájáért ment ki az üzletből, és nem állt szándékában fizetés nélkül távozni. Tagadja, hogy emiatt került volna ki a csapatból a Norwich ellen.
 
A padra száműzheti De Geát Ferguson 2011. szeptember 10. 13:37 Ha hiszünk a Daily Mail értesülésének, akkor Anders Lindegaard fut ki a társakkal a szombati Bolton Wanderers elleni bajnokira a Manchester United színeiben.
 
Fergie tanulásra sarkallja De Geát 2011. szeptember 8. 12:26 Sir Alex Ferguson elismeri, a vártnál többet hibázik David De Gea, de nem vesztette el a bizalmát a Manchester United újonnan szerződtetett kapusában.
 
De Gea áll a Tottenham célkeresztjében 2011. augusztus 22. 18:22 VIDEÓ! Benoit Assou-Ekotto, a Tottenham Hotspur hátvédje egyértelművé tette, ki a gyenge, egyben támadható pontja a Manchester Unitednek a hétfő esti rangadón a Premier Leagueben: David de Gea.
 
Még nem remekelnek a sztárigazolások 2011. augusztus 8. 19:56 Noha már tavasszal is köttettek (elő)megállapodások, hivatalosan öt hete indult be az átigazolási piac. Az elmúlt napokban több olyan hivatalos mérkőzést is lejátszottak, amelyen a nyár sztárigazolásai is pályára léptek. Természetesen korai még végső elemzést írni a sikerességükről, de egy-egy érintett már tapasztalatot szerezhetett arról, miben is kell javulnia ahhoz, ha hosszabb távon is sikeres akar lenni új munkaadójánál.
 
„Biztos kezekben van a United” 2011. július 31. 14:33 Sir Alex Ferguson egyre inkább úgy véli, David De Gea méltó utódja lesz Edwin van der Sarnak a Manchester United kapujában.
 
Man. United: De Gea szombaton debütál 2011. július 22. 15:34 Eljött a nagy nap a 20 esztendős David de Gea számára, Sir Alex Ferguson menedzser megerősítette, ő áll majd a Manchester United kapujában a magyar idő szerint szombat esti felkészülési mérkőzésén a Chicago Fire ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu