Magyarázkodik a fánkot lopó De Gea

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 4. 17:10
David De Gea egyszerű félreértésnek tudja be, hogy fánklopással gyanúsították meg egy külvárosi Tescóban. A Manchester United kapusa azt állítja, csak a pénztárcájáért ment ki az üzletből, és nem állt szándékában fizetés nélkül távozni. Tagadja, hogy emiatt került volna ki a csapatból a Norwich ellen.


David De Geát a múlt héten a biztonságiak tartóztatták fel egy Manchester-közeli hipermarketben, miután a kamerák rögzítették, ahogy fánkkal a kezében, fizetés nélkül távozik.

A United kapusát hosszasan kihallgatták az eset nyomán, és csak nagy nehézségek árán tudta kimagyarázni magát. Íme, az ő változata:

„Semmi komoly nem történt. Én, az unokatestvérem és egy spanyol barátom elmentünk bevásárolni, és mivel éhesek voltunk, felkaptuk a fánkot. Több dolgot is akartunk venni, és mikor észrevettem, hogy nincs nálam a pénztárcám, kimentem az autóhoz” – hangzik De Gea sztorija az 1,19 fontot, azaz nagyjából 350 forintot kóstáló édességről.

„Azt hitték, hogy fizetés nélkül meg akartam lógni, és hiába próbáltam elmagyarázni, mi történt, annyira még nem jó az angolom, hogy ez olyan könnyen menjen. A bolhából elefánt klasszikus esete, bár szerintem inkább vicces a történet.”

De Gea mindenesetre kikerült a Man. United kezdőcsapatából, és Anders Lindegaard védett a Norwich City ellen. A 20 éves spanyol tagadja, hogy a fánkos incidens lenne az oka.

„Nem igazak a pletykák. Egy fánk miatt nem dobnak ki. A menedzser rotálja a csapatot, és azokat nevezi, akiket akar.”

A csapattársak is olvasták az újságokat, és nem álltak meg a zrikát: „Néhányan poénból fánkot adtak nekem. Nem vettem zokon, viccnek fogtam fel az egészet.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu