De Geát megbabonázta a bevonuló zene

Létrehozva: 2011. november 22. 12:36
Ez a David De Gea már nem „az” a David De Gea! A fiatal spanyol futballsztár életében ugyanis sorsdöntő változást hozott az angliai szerződés, új irányt vette az ízlése, legalábbis zenei „fronton”.


 

 

 

Az Atlético Madrid korábbi játékosa ugyanis hosszú időn át a könnyed, nem túl bonyolult dallam- és szövegvilágú spanyol muzsikáért rajongott. Így érkezett Angliába, de gyorsan megtapasztalta, a Manchester Unitednél más dallamokat kedvelnek.

De Gea először csak „pislogott”, amikor az idény első hazai bajnokiján egy számára addig tökéletesen ismeretlen muzsikára vonultak be a csapatok. A fiatal kapusnak azonban már elsőre bejött a „szignál”, gyorsan meg is kérdezte társaitól, „mi ez a zene fiatalok?”. A válaszra nem kellett sokat várnia: bizony az Old Traffordon (is) kultikus népszerűségnek örvendő Stone Roses bő két évtizedes slágere, a „This is the one” szólt a hangszóróból.

A jövőre ismét összeálló banda frontembere, Ian Brown régóta MU-rajongó, a dal pedig „ezer éve” a United-fanatikusok kedvence! Emiatt szolgál immár bevonuló zeneként is.

David De Gea gyorsan megkedvelte új favoritját, iPodjára is feltöltötte a Stone Roses két (1989: The Stone Roses, 1994: Second Coming) legendás albumát! Mostanra igazi rajongó lett, biztos, hogy elmegy – sok futballista társával együtt – a banda valamelyik jövő nyári fellépésére.

Ian Brown egyébként idén májusban elénekelte a This is the one-t Gary Neville búcsúmeccse előtt az Old Traffordon. A népszerű zenész gyakori látogatója a varázslatos arénának.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu