Man. United: Hernández is hosszabbított

Létrehozva: 2011. október 13. 09:50
Tovább folytatódik a fiatalok elkötelezése, bár a hivatalos oldalon nem jelentette be a Manchester United, de Javier Hernández ügynöke múltidőben beszélt arról, hogy a támadó új ötéves szerződést írt alá az Old Traffordon.


Néhány napja Tom Cleverley írt alá további négy évre, a hírek szerint Danny Welbeck elé is új szerződést tettek le, miközben Chicharito hosszabbítási procedúrája is lezárult.

„Vége a tárgyalásoknak, Javier szerződése elkészült, további öt évre írt alá a Manchester Unitedhez – közölte Eduardo Hernández, a futballista képviselője.

„Az eredeti kontraktus azért volt jó, mert mindkét fél felmérhette, hogyan megy a közös munka. Mivel elégedettek voltak az eredménnyel, így a klub megjutalmazta a támadót kiemelkedő előző szezonbeli teljesítményéért" – folytatta az ügynök.

Hernández 20 gólig jutott debütáló idényében, az ősszel kiszorította a kezdőből a későbbi angol gólirály Dimitar Berbatovot, és azóta is alapember. Ő lett a Vörös Ördögök 13. játékosa, akinek szerződéshosszabbítást ajánlottak fel az elmúlt egy évben.

„Soha nem volt téma, hogy Javier távozna, egy ideje folytak az egyezetetések, a csapat remek ajánlattal állt elő, és csak dicséretettel tudok beszélni arról, ahogy felismerték a ügyfelem tehetségét, képességeit" – tért ki a részletekre a szakember, vagyis a nyári pletykák, miszerint a Real Madridnál köthet ki egyszerű kitalációk voltak.

„Nem beszélhetek a számokról, Javier eddig sem volt rosszul fizetve, de tudni kell, hogy ez volt első itteni kontraktusa, ami nem volt összevethető Rooney és Nani gázsijával. Annyit mondhatok, hogy fixösszegű juttatásról van szó, amelybe az egyes sorozatokban való szereplés függvényében bónuszokat építettek. A lényeg, hogy mindenki elégedett." 

Nem csoda, Chicharito az MU egyik legjobban fizetett játékosa lett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu