KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOM_CLEVERLEY"
Clev’ miatt nem vesz középpályást az MU 2011. november 26. 13:48 A szakemberek és a szurkolók egy része szerint szüksége lenne új középpályásra a Manchester Unitednek, de Sir Alex Ferguson úgy véli, ezzel sokat ártana egyik fiataljának.
 
Smalling és Young is kidőlt az MU-ból 2011. október 29. 18:39 Rögtön az Everton ellen 1-0-ra megnyert mérkőzés után csapathírekkel szolgált Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere három játékosa állapotáról is érdemi információkkal szolgált.
 
Man. United: Hernández is hosszabbított 2011. október 13. 09:50 Tovább folytatódik a fiatalok elkötelezése, bár a hivatalos oldalon nem jelentette be a Manchester United, de Javier Hernández ügynöke múltidőben beszélt arról, hogy a támadó új ötéves szerződést írt alá az Old Traffordon.
 
Új szerződést írt alá Tom Cleverley 2011. október 10. 10:45 Megkapta a jól megérdemelt jutalmat Tom Cleverley, miután az idei szezonban megvetette lábát a Manchester Unitedben és behívót kapott az angol válogatottba - új szerződést írt alá a Vörös Ördögöknél.
 
Álomszerződés Cleverleynek és Welbecknek 2011. október 9. 11:43 Angol lapértesülés szerint új, az eddiginél jóval kedvezőbb feltételű szerződést kaphat a Manchester United két ifjú labdarúgója, Tom Cleverley és Danny Welbeck.
 
Olcsón megúszta a Man. United reménysége 2011. szeptember 11. 17:41 Tom Cleverleynek csak a szalagja sérült meg, így négy hét múlva ismét pályára léphet a Manchester Unitedben.
 
Eltört Tom Cleverley lába? 2011. szeptember 11. 11:00 A Manchester United menedzsere arról is híres, hogy sohasem hagyja szó nélkül, ha méltánytalanság éri csapatát! Sir Alex Ferguson hő maradt önmagához, erre azonban nyomós oka van, hiszen szombaton súlyos szabálytalanság miatt dőlt ki az együttes egyik titánja, Tom Cleverley.
 
Cleverleyt behívták a válogatottba 2011. augusztus 8. 14:21 Tom Cleverley, a Manchester United ifjú középpályása behívót kapott az angol válogatottba, köszönhetően a vasárnapi Szuperkupán nyújtott remek teljesítményének.
 
Kölcsönadták a ManU ifjoncát 2010. augusztus 31. 17:48 A szezon végéig a Wigan Athletic labdarúgója lesz Tom Cleverley, a Manchester United 21 éves középpályása. Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök szakmai főnöke szerint a fiatalember több játéklehetőséghez juthat a bennmaradásért küzdő együttesben.
 
Hosszabbított zöldfülűjével az MU 2010. június 30. 16:33 Még csak 20 esztendős, ráadásul az előző idényt a Watfordban töltötte kölcsönben, meg is sérült, ettől függetlenül kimondottan jó idényt produkált a Championshipben Tom Cleverley. Jutalma egy hároméves szerződéshosszabbítás az Old Traffordon.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu