Új szerződést írt alá Tom Cleverley

Létrehozva: 2011. október 10. 10:45
Megkapta a jól megérdemelt jutalmat Tom Cleverley, miután az idei szezonban megvetette lábát a Manchester Unitedben és behívót kapott az angol válogatottba - új szerződést írt alá a Vörös Ördögöknél.


A jelenleg bokasérüléséből gyógyuló 22 éves középpályás alig 12 esztendősen csatlakozott a gyárvárosiakhoz, az ifjúsági akadémiáról pedig egyenesen az első csapatig vezetett útja.

Augusztusban és szeptember elején problémái előtt hirtelen meghatározó tagja lett csapatának, és immár 2015-ig szól kontraktusa az Old Traffordon.

„Tom az angol futball egyik legnagyobb tehetsége, fiatal kora ellenére fejben rendkívül érett, ehhez pedig erő és kivételes képességek párosulnak - ami szép jövőt vetít előre" – hangzott a menedzser, Sir Alex Ferguson dicsérete a klub hivatalos oldalán.

„A United mindig is bátorítja az ifjú játékosokat, hogy küzdjenek meg az első csapatba kerülésért, Tom pedig maximálisan élt a lehetőséggel" – tette hozzá a skót szaktekintély.

Maga Cleverley majd kiugrott a bőréből a hír hallattán: „Fantasztikusan kezdtem az idényt, ott vagyok a kezdőben és behívtak a nemzeti csapatba. Az MU-nál felnőve alig várom, hogy letegyem a névjegyem és trófeákat nyerjek. Kitűnő együttesünk van, alig várom, hogy ismét pályára léphessek" – erre pedig várhatóan nem sokat kell várni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu