Smalling és Young is kidőlt az MU-ból

Létrehozva: 2011. október 29. 18:39
Rögtön az Everton ellen 1-0-ra megnyert mérkőzés után csapathírekkel szolgált Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere három játékosa állapotáról is érdemi információkkal szolgált.


„Smalling kisebb törést szenvedett a lábában, nagyjából egy hónapra veszítettük el őt, peches mozdulat volt" – mondta a lefújás után az MUTV-nek a találkozót kihagyó védőről, aki edzésen szedte össze a problémát, rajta kívül Ashley Xoung is kidőlt.

„Lábujjával bajlódik huzamosabb ideje, nem akar elmúlni a fájdalom, pár hetes pihenőre kényszerül" – tette hozzá a szaktekintély a keretből szintén kimaradt középpályásról.

Ferguson jobb hírekkel szolgált a kezdőként 55 percet kapó Tom Cleverleyről: „Kitűnően játszott, de le kellett hoznom, mert megint fájdalmat érzett bokájában. Semmi komoly, kisebb húzódásra és fáradékonyságra panaszkodott, de rendben lesz a jövő héten."

A Vörös Ördögök szerdán az Otelul Galacot fogadja a Bajnokok Ligájában, szombaton pedig a Sunderland érkezik az Old Traffordra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ismét szenvedett, de most nyert az MU...
Újra csak egy gólra futotta a címvédőnek az angol Premier League-ben, de micsoda különbség múlt vasárnaphoz képest...Akkor a manchesteri derbin a City hat találatot helyezett el a United kapujában, az Everton azonban...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu