KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRIS_SMALLING"
Védőt kell igazolnia Fergusonnak? 2012. július 21. 19:03 Kisebb műtétet kellett végrehajtani Chris Smalling lábfején, aki így csak októberben térhet vissza a pályára a csapatorvos előrejelzése szerint.
 
Smallingot is elvesztette a Man. United 2011. december 30. 10:58 Chris Smalling mirigylázat kapott el, ami miatt legközelebb mintegy három hónap múlva játszhat végig meccset. A Manchester Unitednél egy csapatra való játékossal nem számolhat Sir Alex Ferguson.
 
Smalling és Young is kidőlt az MU-ból 2011. október 29. 18:39 Rögtön az Everton ellen 1-0-ra megnyert mérkőzés után csapathírekkel szolgált Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere három játékosa állapotáról is érdemi információkkal szolgált.
 
Nanié a végszó, 0-2-ről az MU-é a Shield 2011. augusztus 7. 17:31 VIDEÓ! Óriási mérkőzésen 0-2-es hátrányból felállva, a 94. percben belőve a győztes gólt a Manchester United nyerte meg a Community Shieldet a városi rivális City ellen a Wembleyben. A Vörös Ördögök két hiba után a szünetre nagy bajba kerültek, de fölényüket a második félidőben három gólra váltották, Ashley Young kitűnően játszott, Luis Nani pedig duplájával elintézte az utolsó pillanatban Vincent Kompany hibájával elbukó Kékeket.
 
Máris hosszabbítottak az MU ifjoncával 2011. július 8. 14:09 Villámkarrier, ez nem is vitás! Chris Smalling alig ismert fiatalként igazolt tavaly a Manchester Unitedhez, első szezonjának végén, a nyári felkészülés elején pedig hatalmas elismerésben részesült.
 
Részegen randalírozott az MU antihőse 2011. március 3. 16:12 Chris Smalling hatalmas bulit csapott keddről szerdára virradó éjszaka – akkorát, hogy ki is tiltották a hotelből, amelyben dajdajozott baráti társaságával és kétes hírű hölgyekkel. A Manchester United hátvédje úgy tűnik, gyorsan elfelejtette, hogy néhány órával korábban rajta ment el a Chelsea elleni rangadó.
 
Szupertehetséges védő az MU-ban! 2010. január 26. 17:51 A Vörös Ördögöknél folytatja pályafutását Chris Smalling, az egyik legtöbbre taksált védőtehetség a Premier League-ben. A Manchester United hivatalos honlapja közli, hogy a nyártól erősíti a csapatot a 20 éves angol labdarúgó. A Fulham U21-es válogatott játékosa a sajtó szerint hétmillió fontba került, hosszú távú befektetés lehet.
 
A városi riválistól erősítene az Arsenal 2010. január 18. 20:41 Az Arsenal kivetette a hálóját a Fulham ifjú hátvédjére, Chris Smallingra. Brit sajtóértesülés szerint az Ágyúsok rövidesen ajánlatot is tesznek a játékosért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu