Smallingot is elvesztette a Man. United

Létrehozva: 2011. december 30. 10:58
Chris Smalling mirigylázat kapott el, ami miatt legközelebb mintegy három hónap múlva játszhat végig meccset. A Manchester Unitednél egy csapatra való játékossal nem számolhat Sir Alex Ferguson.


 

A hátvéd a Wigan elleni karácsonyi bajnokiról erős megfázás miatt hiányzott a hivatalos kommüniké szerint, ám azóta kiderült, ennyivel nem úszta meg.

Smallingnál mirigylázat állapítottak meg a United orvosai, és bár tüneteiben átlagos influenzára hasonlít, kikezelése jóval hosszabb időt vesz igénybe.

A 22 éves bekk két hónapig vélhetően az edzésekbe sem kapcsolódhat be, és ahhoz további heteknek kell még eltelniük, hogy teljes értékű harcos legyen.

A Wigan elleni találkozót Rio Ferdinandnak és Phil Jonesnak is ki kellett hagynia, ám ők a Blackburn ellen ismét játékra jelentkezhetnek szombaton, az év utolsó (játék)napján.

A Unitednál ennek ellenére hosszú a távolmaradók listája, hiszen Smalling mellett Darren Fletcherrel, Nemanja Vidiccsel, Ashley Younggal, Tom Cleverleyvel, Andersonnal, Jonny Evansszel, Fábióval és Michael Owennel sem számolhat Sir Alex Ferguson.

A Blackburnt ilyen előjelekkel is gond nélkül kell verniük a Vörös Ördögöknek, az előző idényben 7-1-gyel végezték ki a Roverst.

Címkék: chris_smalling
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu