KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MLB (MAJOR LEAGUE BASEBALL)"
Baseball, MLB: A Phillies 1980 után újra bajnoki címet szerzett 2008. október 30. 08:19 Két esős nap után magyar idő szerint csütörtök hajnalban nagy csatában, 4-3-as győzelmet arató Philadelphia Phillies nyerte az amerikai baseball-liga (MLB) nagydöntőjét (World Series) a Tampa Bay Rays ellen.
 
A bajnoki cím kapujába lépett a Phillies 2008. október 27. 16:11 A Philadelphia Phillies megnyerte az amerikai baseball-liga (MLB) nagydöntőjének (World Series) negyedik mérkőzését a Tampa Bay Rays ellen, így egy győzelemre került attól a bajnoki címtől, amelyet 125 éves története során csak egyszer hódított el, 1980-ban. A 46 ezer tomboló néző előtt rendezett találkozón a vendéglátók sztárja, Ryan Howard két hazafutással járult hozzá a Philadelphia kiütéses győzeleméhez.
 
Könnyedén egyenlített a Rays a döntőben 2008. október 24. 15:52 Magyar idő szerint péntek hajnalban megszerezte történelme első nagydöntőbeli győzelmét a Tampa Bay Rays az amerikai baseball-ligában (MLB), miután 4-2 arányban legyőzte a Philadelphia Philliest. Ezzel két mérkőzés után összesítésben sikerült kiegyenlíteniük, így az állás jelen pillanatban 1-1.
 
Hamels kidobta a Tampát a döntőben 2008. október 23. 09:06 Idegenbeli győzelemmel nyitott a Philadelphia Phillies az amerikai baseball-liga (MLB) nagydöntőjében, a World Seriesben. Cole Hamels irányításával a vendégek 3-2 arányban győzték le a Tropicana Fielden a Tampa Bay Rayst.
 
Tampa Bay-i csoda: már csak egy akadály 2008. október 20. 14:49 A Tampa Bay Rays 10 éves fennálásának legnagyobb sikerét aratva bejutott az észak-amerikai baseball bajnokság (MLB) nagydöntőjébe, miután 4-3-as összesítéssel túljutott a címvédő Boston Red Soxon. Ellenfele a Philadelphia Phillies lesz, akik 1993 után játszhatnak ismét a fináléban. A döntő magyar idő szerint csütörtök hajnalban kezdődik.
 
Baseball, MLB: a Tampa Bay szenzációt okozott döntőbe jutásával 2008. október 20. 09:25 Mindössze tízéves története során először jutott be az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) fináléjába a Tampa Bay Rays, amely az elődöntőben a patinás Boston Red Sox ellen diadalmaskodott a lehető legkisebb különbséggel, 4-3-as összesítéssel.
 
Cubs, Angels: horrorfilm Hollywoodban 2008. október 7. 17:24 Az észak- amerikai profi baseball bajnokság (MLB) rájátszásának első körében az alapszakasz két legjobb mérleggel záró csapata a Chicago Cubs és a Los Angeles Angels hatalmas meglepetésre már az első körben kiesett. Az idény üde színfoltja, a Tampa Bay a legtetszetősebb játékot játszva a viszont tovább menetel.
 
Ki állítja meg a szárnyaló angyalokat? 2008. szeptember 30. 21:39 Magyar idő szerint szerda este kilenc órakor a Philadelphia – Milwaukee mérkőzéssel kezdetét veszi a Major League Baseball 2008-as idényének rájátszása. A címvédő Boston Red Sox „csak” szabadkártyával, a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező New York Yankees viszont egyáltalán nem képviselteti magát az állva maradt csapatok között. A papírforma Los Angeles Angels - Chicago Cubs döntőt igér...
 
MLB: évszázados ütésrekord-beállítást ért el Szuzuki Icsiro 2008. szeptember 18. 09:26 Sorozatban nyolc idényen keresztül ért el legalább 200 eredményes ütést Szuzuki Icsiro, a Seattle Mariners játékosa, és ezzel beállította az észak-amerikai profi ligában (MLB) több mint egy évszázada fennálló rekordot.
 
Baseball, MLB: 456 meccs óta telt ház Bostonban, ami ligacsúcs 2008. szeptember 9. 09:42 Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb sportjában, a baseballban a Boston Red Sox ligacsúcsot állított fel azzal, hogy sorozatban 456. hazai mérkőzését játszotta telt ház előtt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu