KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_FÉRFI_LABDARUGO_VÁLOGATOTT"
Még kaphatók jegyek a magyar-németre 2010. április 26. 19:50 Jóllehet igen nagy az érdeklődés a május 29-i, Magyarország–Németország barátságos labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban, még valamennyi szektorba kapható belépő a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint.
 
Négy helyet rontott a Koeman-csapat 2010. március 31. 12:10 Négyet visszacsúszva, az 52. helyen áll a magyar labdarúgó-válogatott a FIFA legfrissebb világranglistáján. A dobogón nincs változás, továbbra is Spanyolország vezet Brazília és Hollandia előtt, a negyedik pozícióba pedig Olaszországot és Németországot megelőzve Portugália lépett elő. Európa-bajnoki csoportellenfeleink közül a legjobban természetesen a 3. helyezett Hollandia áll, Svédország kettőt javított és a 40., Finnország ugyanennyit rontott és az 54., Moldova 13 helyet ugorva előre a 87., míg San Marino egy pozícióval feljebb kerülve a 202. a rangsorban.
 
Túl erősek voltunk az oroszoknak 2010. március 3. 21:15 Igazságos döntetlent ért el a magyar labdarúgó-válogatott az oroszok ellen Győrben. A felkészülési mérkőzésen az élete első, nemzeti csapatban szerzett gólját lövő Vanczák Vilmos találatával vezetett Erwin Koeman együttese. A második félidőre azonban feljavultak az Andrej Arsavinnal megerősödő vendégek és Biljaletgyinov révén egalizáltak. Hiába kerültek később emberhátrányba a búcsúzó Guus Hiddink fiai, hiába voltak a hajrában nagyobb lehetőségeink, maradt az 1-1.
 
Rég látott hollandok, mumus svédek 2010. február 7. 13:25 Erwin Koeman személye miatt érdekes, ugyanakkor 1994 óta nem látott Hollandia, az utóbbi másfél évtizedben ötödször vb- vagy Eb-csoportunkba kerülő Svédország, az utoljára 2001-ben velünk játszó Finnország, a 2007-ben a válogatottat 3-0-ra elpáholó Moldova illetve a veszélytelen San Marino lesz Magyarország ellenfele az EURO 2012 selejtezőjében. A SportHirado.hu összegyűjtötte az öt újdonsült ellenféllel az utóbbi két évtizedben lejátszott valamennyi válogatott-mérkőzést.
 
Szurkolásban a legjobbak között vagyunk 2010. január 26. 12:39 Ha játékban nem is, szurkolásban már számon tartanak minket. A FIFA hivatalos statisztikája szerint Magyarország a szervezet 203 tagországa között a 31. helyen végzett a tavaly ősszel véget ért világbajnoki selejtező-sorozat mérkőzéseinek átlagos nézőszámát tekintve. Egészen pontosan átlagban 30 711 szurkoló láttam Erwin Koeman együttesének egy-egy mérkőzését.
 
Hazamenekül Erwin Koeman? 2009. november 17. 14:26 Néhány erősebb kritika hatására máris hazáig futhat Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A holland szakember a Groningen egyik legfőbb kiszemeltje az idény végén távozó Ron Jans helyére. A korábbi kiváló futballista a Metro németalföldi kiadásának elmondta, érdekelné a munka...
 
A Vörös Ördögök ellen a Koeman-csapat! 2009. október 27. 13:10 A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalosan is megerősítette: az Erwin Koeman vezette magyar válogatott november 14-én Belgium vendége lesz Gentben egy barátságos mérkőzés keretében. A németalföldi ország szövetségének (RBFA) hivatalos honlapja, illetve az ottani médiumok már korábban közölték a tényt, ám ezúttal a honi vezetőség is közzé tette a hírt. találkozó.
 
Orbán: Nincs jó kezekben a válogatott! 2009. október 27. 11:08 Orbán Viktor személyében újabb - ráadásul befolyásos - kritikusa támadt a magyar labdarúgó-válogatottnak. Pontosabban a szövetségi kapitánynak és a vezetőségnek. A korábbi miniszterelnök a Videoton-Debrecen bajnoki mérkőzést követően a vidi.hu-nak elmondta, úgy érzi, nincs jó kezekben a nemzeti csapat és méltatlan, hogy egy ilyen rangadón nem jelenik meg sem az elnök, sem a kapitány.
 
Koeman baja: túl nagyok az elvárások 2009. október 13. 17:20 Erwin Koeman elismerte, egyelőre az európai középmezőnybe tartozik csupán a magyar válogatott. A szövetségi kapitány a goal.com internetes magazinnak adott nyilatkozatában azt is elárulta, kicsit frusztrálja a hazánkra jellemző túlzott elvárás a csapattal szemben. A hollandus szerint most már egy cél kell, hogy a szemük előtt lebegjen: a 2012-es Európa-bajnokságra való kvalifikáció. Ám előtte még teljesítenünk kell egy becsületbeli ügyet: a végsőkig küzdeni és helytállni Dánia ellen szerda este.
 
Dán-magyar: „Mit veszíthetünk?" 2009. október 12. 15:45 Bátran, a támadásokat felvállalva kell játszania a magyar labdarúgó-válogatottnak a dánok elleni utolsó világbajnoki-selejtezőn. Szerda este kiderül, valóra válnak-e Vincze István gondolatai. A korábbi tatabányai közönségkedvenc lőtte mindezidáig az utolsó magyar gólt Dánia hálójába. Akkor kikaptunk, most azonban szép befejezésben reménykedünk. Az a minimális matematikai esély pedig valószínűleg keveseket éltet már...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu