A Vörös Ördögök ellen a Koeman-csapat!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 27. 13:10
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalosan is megerősítette: az Erwin Koeman vezette magyar válogatott november 14-én Belgium vendége lesz Gentben egy barátságos mérkőzés keretében. A németalföldi ország szövetségének (RBFA) hivatalos honlapja, illetve az ottani médiumok már korábban közölték a tényt, ám ezúttal a honi vezetőség is közzé tette a hírt. találkozó.


A De Standaard információi szerint eredetileg Szaúd-Arábia lett volna Dick Advocaat együttesének ellenfele azon a novemberi szombaton, ám a közel-keleti állammal végül nem jön létre a találkozó.

A honlap már azt is tudni véli, hogy az összecsapás a genti Jules Ottenről elnevezetett stadionban lesz. A szerző kiemeli, hogy a magyar válogatott bő keretének több tagja is Belgiumban keresi a kenyerét. Többek között a már csapatkapitányként feltüntetett anderlechtes Juhász Roland, a genki Tóth Balázs és Köteles László. 

Az mlsz.hu szerint Erwin Koeman a hét második felében jelöli ki bő keretét a találkozóra. 

Nemzeti csapatunk november 18-án minden bizonnyal a lengyelekkel csap majd össze, a belgák aznapi ellenfele Katar lesz. 

A Vörös Ördögök becenévre hallgató belgák hozzánk hasonlóan nem tudták kiharcolni a világbajnoki szereplést. A németalföldi együttes az 5. számú csoport negyedik helyén végzett tíz ponttal a spanyolok, a bosnyákok és a törökök mögött. 

A mieink utoljára még Verebes József kapitánysága alatt találkoztak Belgiummal 1994-ben, akkor 3-1-re veszített a magyar válogatott. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu