Orbán: Nincs jó kezekben a válogatott!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 27. 11:08
Orbán Viktor személyében újabb - ráadásul befolyásos - kritikusa támadt a magyar labdarúgó-válogatottnak. Pontosabban a szövetségi kapitánynak és a vezetőségnek. A korábbi miniszterelnök a Videoton-Debrecen bajnoki mérkőzést követően a vidi.hu-nak elmondta, úgy érzi, nincs jó kezekben a nemzeti csapat és méltatlan, hogy egy ilyen rangadón nem jelenik meg sem az elnök, sem a kapitány.


„Nem érzem azt, hogy a válogatott jó kezekben lenne. Nem látom, hogy azok a játékosok, akik hétről-hétre megfeszülnek itthon, fiatalok, tehetségesek, és elviselnek egy ilyen terhet is, azokra valaki odafigyelne. A klubok inkább rendben vannak idehaza, mint a válogatott, véleményem szerint méltatlan, hogy egy ilyen rangadón nincsenek ott azok, akik azért felelősek, hogy a nemzeti válogatottat összeállítsák - fogalmazott meg erős kritikát a Fidesz elnöke.

Nos, ritkán hallhatunk ehhez fogható nyílt szavakat, ám a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) részéről mégsem lesz hivatalos reakció. Ahogy a telesport.hu-n olvasható, Serényi Péter sajtófőnök elmondta, az MLSZ minden véleményt, álláspontot tiszteletben tart, még ha az különbözik is az övéktől. 

Orbán Viktor egyébként a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója és régóta nagy rajongója a sportágnak. Sőt! Néhány évvel ezelőtt még NB II-es bajnoki mérkőzéseken is pályára lépett a Felcsút színeiben, amelynek igazolt játékosa volt politikai karrierje során is.

NÉZZE MEG A TELJES INTERJÚT (VIDI.HU)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu