KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ORBAN_VIKTOR"
Orbán is megy az Aranylabda-szavazásra 2014. január 10. 15:37 Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfő esti zürichi gáláján, amelyen többek között a FIFA-Aranylabdát és a Puskás-díjat is átadják.
 
Orbán: Meg kell becsülnünk legendáinkat 2014. január 7. 21:10 Orbán Viktor miniszterelnök szerint egyetlen ország sem nélkülözheti egykori nagy játékosait és nem mellőzheti a saját hagyományait, ezért a volt nagytekintélyű labdarúgókat és edzőket különösképpen meg kell becsülni.
 
Orbán, a 8-1-es zakó és az agyrázkódás 2013. október 14. 15:42 Orbán Viktor miniszterelnök az Indexnek azt mondta, hogy agyrázkódással ért fel számára a magyar labdarúgó-válogatott Hollandiában elszenvedett történelmi, 8-1-es veresége a pénteki világbajnoki selejtezőn.
 
Orbán: Soha nem látott győzelem 2013. július 20. 10:21 Orbán Viktor miniszterelnök szerint Magyarország még nem rendezett olyan rangos sporteseményt, mint a vizes világbajnokság.
 
135 milliárd 15 sportágnak 2013. július 9. 15:24 Megállapodást írt alá kedden a Parlamentben a 16 kiemelt sportági szövetség vezetőjével Orbán Viktor miniszterelnök. Szerinte a megállapodás garancia arra, hogy egy eredményes magyar versenyzőnek vagy edzőnek se kelljen megélhetési okokból külföldön sportolnia.
 
Átadták a debreceni edzőközpontot 2013. április 27. 11:38 Debrecen-Pallagon szombaton átadták a Debreceni Labdarúgó Akadémia edzőközpontját, amelynek avató ünnepségén Orbán Viktor miniszterelnök szorgalmazta, hogy az ország minden nagyvárosában létesüljenek hasonló, korszerű létesítmények a fiatal sportolóknak.
 
Orbán adta át a magyar vb-pályázatot 2013. március 27. 22:44 Orbán Viktor miniszterelnök Simicskó István sportot felügyelő államtitkár és Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke társaságában, a Parlamentben átadta Cornel Marculescunak, a Nemzetközi Úszó Szövetség ügyvezető igazgatójának a 2021. évi úszó-, vízilabda-, műugró-, műúszó és nyíltvízi világbajnokág díszes kivitelű pályázati dokumentumát.
 
Orbán: Uruguay a példa a válogatottnak 2013. március 21. 15:48 VIDEÓ! Minden ország olyanná válik, amilyen a fiatalsága – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, aki egyebek mellett ezzel is indokolta, hogy kormánya kiemelten kezeli a sportot. A kormányfő szerint Uruguay lehet a követendő példa a magyar focinak. Nem lesz ott a magyar-románon, a Puskásban.
 
Aranylabda-átadás Orbán Viktorral 2013. január 4. 18:23 Orbán Viktor kormányfőt, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítóját idén is meghívta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőre, a zürichi Kongresszusi Központban rendezendő gálaünnepségére.
 
Pályát avatott fel Orbán és Dzsudzsák 2012. december 20. 19:04 Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel a kormány, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a helyi önkormányzat közreműködésével felépített műfüves labdarúgópályát csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírlugoson. Az eseményen részt vett a város szülötte, Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó is, akinek pályafutása kapcsán Orbán hangsúlyozta: az ő példája mindenkihez, de elsősorban a fiatalokhoz szól.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu