KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOSPORT"
Overdose mégsem lehet ott Hongkongban 2011. november 22. 10:44 Adminisztratív okok miatt hazánk jelenleg is aktív, legismertebb versenylova nem vehet részt a rangos, meghívásos hongkongi versenyen, számolt be róla a pannoniaoverdose.hu.
 
Overdose szárnyal Róma előtt 2011. november 2. 16:27 Overdose kedden elvégezte utolsó gyors munkáját római elutazása előtt, 1200 métert – azaz versenytávot – futott az Alagi Tréningtelep nyári pályájának homokján. Idejét ugyan nem mérték, rég nem látták ilyen könnyedén futni Dózit.
 
Párizsban sem indul Overdose 2011. szeptember 21. 11:48 Patagondjai miatt Overdose egyelőre csak kondíciófenntartó-edzéseket végezhet, ezért nem indul október 2-án a párizsi sprintversenyen, amely az őszi szezon egyik legfontosabb eseményének számít a lósportban.
 
Overdose megrúgta az istálló oldalát... 2011. augusztus 16. 11:40 Overdose vélhetően belerúgott az istálló oldalába, ezért egy időre le kellett állítani, nem dolgozhatott - közölte Mikóczy Zoltán tulajdonos a pannoniaoverdose.hu-n. Így pedig nem lehetett volna tisztességgel felkészíteni az augusztus végi baden-badeni versenyre.
 
Célfotó döntött a 89. Magyar Derbyn 2011. július 3. 20:12 Óriási csatát hozott vasárnap a Kincsem Parkban rendezett 89. Magyar Derby, melyet kisebb meglepetésre Ostinato nyert meg minimális különbséggel.
 
A fogadók is bíznak Overdose-ban 2011. június 11. 10:51 Újra változtak az oddsok, így Overdose immár a negyedik helyen áll a keddi ascoti derbi tétlistáján. Igaz, ennek oka, hogy három olyan lovat is töröltek a mezőnyből, akik korábban még előtte voltak ebben a sorban.
 
Overdose nem bírta jól a hajrát ... 2011. május 21. 16:05 Hiába számított a legnagyobb esélyesnek a bukmékerek között, ez mit sem számított, Overdose a vert mezőnyben végzett a Group II-es Temple Stakesben a Liverpool és Manchester közötti Haydock Parkban. A magyar ló tizenhetedik versenyét futotta, másodszor nem győzött, Baden-Baden után Angliában is a középmezőnyben végzett, mintegy két hosszal.
 
Overdose már a körgyűrűn... 2011. május 20. 13:19 Az elmúlt években talán egyetlen más magyar ló angliai szereplését sem övezte akkora érdeklődés, mint Overdose-ét.
 
Megérkezett Overdose Angliába 2011. május 16. 11:29 Vasárnap este fél nyolc tájékán szerencsésen megérkezett Overdose angliai bázisára, Pulborough-ba. A magyar csodaló szombaton Temple Stakesben fut legközelebb, ami az ascoti derbi főpróbája lesz.
 
92 lovat neveztek Overdose két futamába 2011. május 6. 11:37 Hatalmas mezőnyből kerülnek majd ki Overdose angliai ellenfelei: a menedzsmnet tájékoztatása szerint eddig 92 lovat neveztek a két futamra. A két hét múlva sorra kerülő Temple Stakes-ben még 33-an, az ascoti King’s Stand Stakes-ben 59-en állnak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu