Megérkezett Overdose Angliába

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 16. 11:29
Vasárnap este fél nyolc tájékán szerencsésen megérkezett Overdose angliai bázisára, Pulborough-ba. A magyar csodaló szombaton Temple Stakesben fut legközelebb, ami az ascoti derbi főpróbája lesz.


A kora reggeli etetést követően vasárnap nyolc órakor gördült ki a lószállító a kölni versenypályáról, ahol aki csak jelen volt, elbúcsúzott Overdose-tól, Benedikt Fassbender pályaigazgató is tiszteletét tette.

A csapat fél kettőkor érkezett meg a Calais-i kikötőbe. Ott már egy tágasabb kamion várta Overdose-t, a csatornán ugyanis gyakori az erős hullámzás, ezért fontos, hogy a tengeren szállított lovak meg tudjanak maguk körül fordulni - tájékoztat a PannoniaOverdose.hu. Az utánfutós lószállítóban ezt nem tehette volna meg.

A komp három órakor indult el velük, és két óra alatt, nyugodt vízen ért Angliába, ahol az útjuk először a Folkestone-i Versenypályára vezetett.

Itt Overdose visszaszállt utánfutójába, majd újabb két és fél órás utazást követően megérkezett angliai bázisára, a Pulborough-i tréningközpontba. Két éve már töltött itt néhány hónapot, most egy másik, tágasabb, elkülönített istálló várta.

Overdose megvacsorázott, és sétált is fél órát. Mikóczy Zoltán szerint jó a kedélye, a háéromnapos utazást is jól viselte, amihez minden bizonnyal hozzájárult az a kiemelt figyelem, amiben Kölnben részesítették őket, amiért ismételten kifejezi az egész csapat köszönetét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ismerős zsoké viszi Overdose-t Angliába
Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa bejelentette: immáron végleges, hogy Andreas Suboric viszi a csodalovat a jövő szombati Temple Stakesben. Kettejüknek ez lesz a hatodik közös versenyük....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu