KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOVAGLAS"
Pár hét és rendbe jön Overdose 2012. február 3. 13:37 Mikóczy Zoltán a PannoniaOverdose.hu-nak elmondta, hogy Dr. Szmodits Zsolt állatorvossal nemrég érkeztek haza Dubajból, és ugyan még nem tudják biztosan, hogy Overdose mikor futhat versenyt, de sérülése pár hét pihentetéssel orvosolhatónak tűnik, így reméli, hogy még a dubaji szezonban is starthoz állhat.
 
Overdose ínsérülést szenvedett 2012. január 24. 13:30 A mesterséges futófelületen végzett zárómunkája közben Dubajban ínsérülést szenvedett Overdose, a magyar csodaló, így már csak füves pályán futhat a március 31-ig tartó Dubai World Cup Carnival versenyein.
 
Overdose egy hét múlva futhat Dubajban 2012. január 13. 20:26 Overdose csütörtökön futott először a dubaji versenypálya mesterséges „tapeta” borításán. Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy a lónak az új futófelület szemmel láthatóan nem okozott problémát, de egyetlen alkalomból nem vonnak le messzemenő következtetést.
 
Dubaji luxus várta Overdose-t 2012. január 9. 15:21 Overdose több mint hat órát repült Frankfurtból és helyi idő szerint tegnap kora délután, érkezett Dubajba. Az őt kísérő munkalovas szerint az utazás alatt végig nyugodt volt, állatorvosa, Dr. Szmodits Zsolt pedig arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy a ló jó hangulatban, problémamentesen érkezett meg, s már első sétáján is túl van.
 
Overdose mégsem lehet ott Hongkongban 2011. november 22. 10:44 Adminisztratív okok miatt hazánk jelenleg is aktív, legismertebb versenylova nem vehet részt a rangos, meghívásos hongkongi versenyen, számolt be róla a pannoniaoverdose.hu.
 
Sikerült Overdose patkolása 2011. november 3. 18:27 Overdose kedd délben biztató, 1200 méteres gyors munkát futott az alagi nyári pálya homokján. Ezután alig két órával érkezett Alagra az angol patkolókovács, Stuart Packham, aki Szmodits Zsolt állatorvossal folyamatosan egyeztetve újrapatkolta Overdose érzékeny mellső lábait.
 
Overdose szárnyal Róma előtt 2011. november 2. 16:27 Overdose kedden elvégezte utolsó gyors munkáját római elutazása előtt, 1200 métert – azaz versenytávot – futott az Alagi Tréningtelep nyári pályájának homokján. Idejét ugyan nem mérték, rég nem látták ilyen könnyedén futni Dózit.
 
Mérgezés a Kincsem Parkban 2011. szeptember 29. 17:18 Három ember könnyebben megsérült és több állat elpusztult feltehetően mérgezés következtében a fővárosi Kincsem Parkban - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel csütörtök délben.
 
Célfotó döntött a 89. Magyar Derbyn 2011. július 3. 20:12 Óriási csatát hozott vasárnap a Kincsem Parkban rendezett 89. Magyar Derby, melyet kisebb meglepetésre Ostinato nyert meg minimális különbséggel.
 
A lovassportban is király az MU-ász 2011. június 17. 16:32 Az egyik legnépszerűbb győzelem az idén 300 éves Royal Ascot harmadik versenynapjának végére maradt. Óriási taps fogadta Brown Panther elsőségét, aki 12 az 1-gyel indult, tulajdonosa ugyanis nem más, mint az aranylabdás Michael Owen, aki mostanában csak a Manchester United kispadját koptatta, de ugyanolyan népszerű.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu