Overdose egy hét múlva futhat Dubajban

Szerző: SH/PannoniaOverdose.huLétrehozva: 2012. január 13. 20:26
Overdose csütörtökön futott először a dubaji versenypálya mesterséges „tapeta” borításán. Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy a lónak az új futófelület szemmel láthatóan nem okozott problémát, de egyetlen alkalomból nem vonnak le messzemenő következtetést.


 

Ezért csak a hétvégi munkáját követően, hétfőn fognak dönteni róla, hogy melyik versenynapon fogja Overdose első dubaji versenyét futni.

Ez a január 20-i, 1200 méteres, tapeta borításra kiírt, 100.000 USD összdíjazású, vagy a február 3-i, 1000 méteres, füves pályára kiírt, 175.000 USD összdíjazású futam lehet.

Akár egy, akár három hét múlva kerül rá sor, Overdose első dubaji futása élőben is nézhető lesz a PannoniaOverdose.hu-n, ahol már most is elérhető a napi 24 órában sugárzó Dubai Racing tévécsatorna adása.

Ezen olykor teveversenyeket is adnak, de minden nap megismétlik valamelyik korábbi dubaji galopp-versenynapot. Aki tehát szeretne előre hangolni Overdose futására, már most is megismerkedhet a világ legmodernebb versenypályája, a Meydan Racetrack hangulatával.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu