KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OVERDOSE"
Overdose fedezőménként folytatja 2014. február 4. 17:03 Fedezőménként folytatja a Bábolnai Nemzeti Ménesben Overdose. A kilencéves magyar versenyló kedden költözik át a dunakeszi Alagi Tréningközpontból Dióspusztára. A Kincsem Park által szervezett búcsúztatáson Mikóczy Zoltán tulajdonos, valamint Budai Gyula, a bábolnai ménesbirtokot január elsejétől vagyonkezelő Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti államtitkára mellett számos civil és szakmabeli rajongó is részt vett.
 
Overdose nem lesz főszereplő 2013. szeptember 19. 10:07 Magyar állami források igénybe vétele nélkül, részben orosz, részben magyar magánbefektetők pénzéből, független produkcióban, jövő tavasszal kezdik forgatni a Kincsem-filmet 30-60 millió dollár közötti költségvetéssel. A hat főszereplő közül kettő Oscar-díjas, a film európai rendezője szintén. A film igazi főszereplőjéről pedig annyit, hogy három egyforma Kincsem lesz, de semmiképpen nem Overdose fogja játszani Kincsem szerepét.
 
Több ezren búcsúztatták Overdose-t 2013. szeptember 1. 18:28 Több ezren búcsúztatták a világhírű magyar versenylovat, Overdose-t vasárnap a Kincsem Parkban. A magyar galoppsport valaha élt egyik leghíresebb képviselőjétől ünnepélyes keretek között, felvezetéssel vettek búcsút. Óriáskivetítőn felelevenítették pályafutását, a nagy győzelmeket, a legemlékezetesebb pillanatokat. A Blaskovich Ernő Emlékversenyben bemutatkozott Overdose testvére, Opium Bullet, aki ráadásul megnyerte a futamot.
 
80 millióba került Overdose testvére 2013. április 18. 12:04 A magyar csodaló, Overdose testvére is magyar színekben fog futni. Ennek lehetősége azzal teremtődött meg, hogy - amint arról a PannoniaOverdose.hu beszámolt csütörtökön az MTI-nek - Overdose tulajdonosa, Mikóczy Zoltán megvásárolta az egyelőre név nélküli lovat.
 
Overdose nem indul a Royal Ascoton 2012. május 30. 18:42 A pannoniaoverdose.hu beszámolója szerint a ló komoly munkát még mindig nem végez, de folyamatosan nyereg alatt van, ügyelnek a kondíciójára, minden nap mozgatják. A szakemberek szerint Overdose a patája jelenlegi állapotában gyors vágtát még nem futhat, ezért Mikóczy Zoltán társtulajdonos törölte a június 19. és 23. közötti fesztivál utolsó napján esedékes, 1200 méteres, Group I-es Diamond Jubilee Stakes-re leadott nevezését.
 
Kamionnal hozzák Overdose-t 2012. április 20. 15:49 Mikóczy Zoltán korábban még abban a lehetőségben is gondolkodott, hogy Overdose Angliában marad, és ott kezdik meg felkészítését, ám akkor még nem számolhatott azzal, hogy Overdose az állatorvos javaslatára egyhónapos boxpihenőre kényszerül, ami után felkészítését az alapoktól kell újrakezdeni. A PannoniaOverdose.hu-nak elmondta, még mindig nem biztos benne, hogy jól döntött, de a ló már úton van haza Alagra, hogy amikor majd elkezdhetik fokozatosan terhelni, akkor az őt legjobban ismerő csapat legyen körülötte. Kamionnal érkezik.
 
Angliában gyógyul Overdose 2012. április 12. 15:53 Overdose túl van mindkét Dubajban szerzett sérülése akut szakaszán. A PannoniaOverdose.hu-nak nyilatkozó Dr. Szmodits Zsolt állatorvos szerint januári ínsérülése az elmúlt három hónapban folyamatosan gyógyult, és bízik benne, hogy mire újra tréningbe kerül, ezen a problémán teljesen túl lesz. Egy hónapra rá újabb sérülés érte, patája mára már teljesen gyulladásmentes, ám még ki kell várni, amíg a szarutok és a patacsont közötti meggyengült kapcsolat újra visszaáll.
 
2013-ban visszavonul Overdose 2012. március 22. 20:13 Mikóczy Zoltán, a magyar versenyló társtulajdonosa a Digi Sport Reggeli Start című csütörtöki adásában elmondta: még bíznak abban, hogy Overdose idén szerepelhet a Royal Ascot Derbyn.
 
Pár hét és rendbe jön Overdose 2012. február 3. 13:37 Mikóczy Zoltán a PannoniaOverdose.hu-nak elmondta, hogy Dr. Szmodits Zsolt állatorvossal nemrég érkeztek haza Dubajból, és ugyan még nem tudják biztosan, hogy Overdose mikor futhat versenyt, de sérülése pár hét pihentetéssel orvosolhatónak tűnik, így reméli, hogy még a dubaji szezonban is starthoz állhat.
 
Pár hét pihenő vár Overdose-ra 2012. február 2. 15:30 Pár hetes pihentetéssel orvosolhatónak tűnik Overdose-nak, a magyar versenylónak három hete elszenvedett ínsérülése, és így van rá esély, hogy még a március végéig tartó dubaji szezonban starthoz állhat. A pannoniaoverdose.hu csütörtöki beszámolója szerint Mikóczy Zoltán, a ló társtulajdonosa Szmodits Zsolt állatorvossal nemrég érkezett haza Dubajból, és sikerült megállapítani, hogy Overdose-nak nincs ínszakadása, ami egyébként a versenykarrierje végét jelentette volna.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu