Overdose szárnyal Róma előtt

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 2. 16:27
Overdose kedden elvégezte utolsó gyors munkáját római elutazása előtt, 1200 métert – azaz versenytávot – futott az Alagi Tréningtelep nyári pályájának homokján. Idejét ugyan nem mérték, rég nem látták ilyen könnyedén futni Dózit.


Trénere, Jozef Roszival a soron következő patkolásig nem akar elkiabálni semmit, de talán sokat elmond, hogy hosszú idő óta most látták először felszabadultan mosolyogni.

A szintén jelen lévő Dr. Szmodits Zsolt állatorvos szerint a ló tisztán mozgott, jármódjában semmi rendelleneset nem tapasztalt. Ő is figyelmeztetett, hogy ugyan Overdose mostani munkája igen bíztató, de a római futamra jövő vasárnap kerül sor, és addig még hátravan egy patkolás.

Az utóbbi időben pedig ezek sajnos többször is néhány napos leállással jártak, ami ilyen kevés idővel a verseny előtt már nem fér bele - írja a pannoniaoverdose.hu.

pannoniaoverdose.hu
Jozef Roszival tréner (balra) kiadja az utasítást az elvégzendő munkára Fotó: pannoniaoverdose.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Overdose Rómában térhet vissza!
Overdose felkészítése jól halad, és ha nem jön közbe semmi váratlan, hátráltató körülmény, akkor abban a római versenyben futhat legközelebb, amit három éve tíz hosszal nyert - tájákoztatott a PannoniaOverdose.hu....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu