Overdose Rómában térhet vissza!

Létrehozva: 2011. október 25. 15:26
Overdose felkészítése jól halad, és ha nem jön közbe semmi váratlan, hátráltató körülmény, akkor abban a római versenyben futhat legközelebb, amit három éve tíz hosszal nyert - tájákoztatott a PannoniaOverdose.hu.


"A felkészítése folyamatos, bár azt nem mondanám, hogy teljesen zavartalan. Tekintettel ugyanis a pataszerkezetére, a munka mindig annak függvényében zajlik, hogy éppen mennyire terhelhető. Most már azért kijelenthetem, hogy ha fokozatosan is, de haladunk előre."

"A lehető legelső versenyre szeretnénk készíteni, amit a felkészültsége és az egészségi állapota megenged. Most úgy gondoljuk, hogy ez reálisan a november 13-i római verseny lehet (Premio Carlo e Francesco Aloisi – Group III). Ez az európai sprinterszezon utolsó Group-versenye. Ha nem jön közbe semmi váratlan, hátráltató körülmény, akkor ott leszünk."

"Azon dolgozunk, hogy Overdose minél jobb erőben legyen, mert ez a verseny nagyon sokat hozhat rajta. Ha magas formát futna, akkor már bátrabban gondolkodhatnánk – minek titkoljuk – a téli szezon Európán kívüli nagyversenyeiben" - mondta a csodaló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán.

Címkék: overdoseRóma
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu