Párizsban sem indul Overdose

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 21. 11:48
Patagondjai miatt Overdose egyelőre csak kondíciófenntartó-edzéseket végezhet, ezért nem indul október 2-án a párizsi sprintversenyen, amely az őszi szezon egyik legfontosabb eseményének számít a lósportban.


 

A panniniaoverdose.hu beszámolója szerint Overdose minden nap keményen dolgozik, de nem kaphat olyan terhelést, amelyre szükség lenne a franciaországi induláshoz. Enélkül pedig nem vállalható a megméretés.

Arról is döntött a menedzsment, hogy Overdose nem megy téli pihenőre, felkészítését folytatják, az ősz második felében és télen is szeretnék versenyeztetni. A lehetséges futamokat viszont majd csak akkor nevezik meg, amikor a ló már teljes értékű munkát végezhet.


Overdose augusztusban lábsérülése miatt két hétre leállt, és emiatt nem vett részt a szeptember 11-i, szintén Párizsban rendezett Group III-as, 1000 méteres viadalon
A ló 13 veretlenül teljesített futam után tavaly csak hetedik lett a baden-badeni Goldene Peitschén, miután felépült súlyos sérüléséből, a savós patairha-gyulladásból. Idén Hoppegartenben nyert, majd a Haydock Parkban hetedik lett, a Royal Ascoton pedig már jó formát mutatva, a győztestől alig elmaradva negyedikként végzett.

Címkék: losportoverdose
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu