Overdose már a körgyűrűn...

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 20. 13:19
Az elmúlt években talán egyetlen más magyar ló angliai szereplését sem övezte akkora érdeklődés, mint Overdose-ét.


Overdose csütörtökön csak egy rövid 200-300 méteres fröccsöt kapott. Előző nap ugyanis komolyabb munkát végzett, így ennyi volt a napi penzuma, amire frissessége megőrzése végett volt szüksége.

Péntek délelőtt a csapat elindult a Liverpool és Manchester közötti Haydock Parkba. Ugyan Amanda Perrett, a pulboroughi tréningtelep vezetője felajánlotta saját szállítójárművüket, mégis azt a kétszemélyes (illetve kétlovas) utánfutót választották, mellyel Overdose Angliába érkezett, és amelyet már megszokott - írja a PannóniaOverdose.hu.

Az útra összesen egy megállást terveznek, melyen a ló inni is kap. Délben, amikor Mikóczy Zoltánnal beszéltünk, már a londoni körgyűrűn jártak, és várhatóan 4-5 óra között fognak a Haydock parkba érni, a mai versenynap végén.

Angliában most kicsit hűvösebb, 16 fok körüli, felhős idő van, így az utazás – legalábbis az időjárás miatt – nem fogja az indokoltnál jobban megterhelni a lovat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Élő közvetítés Overdose versenyéről
Overdose első angliai versenyét, a Group II-es Temple Stakest magyar idő szerint 16.00-kor futják a Liverpool és Manchester közötti Haydock Parkban. Ez lesz a mindössze egy órával hamarabb kezdődő versenynap harmadik futama,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megérkezett Overdose Angliába
Vasárnap este fél nyolc tájékán szerencsésen megérkezett Overdose angliai bázisára, Pulborough-ba. A magyar csodaló szombaton Temple Stakesben fut legközelebb, ami az ascoti derbi főpróbája lesz....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu