KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LI_NA"
Ázsiai bajnok Melbourne-ben - először 2014. január 25. 14:42 Közel másfél milliárd ember legnagyobb örömére 2011 után ismét kínai Grand Slam bajnokot avattak, Li Na ugyanis Roland Garros-címe mellé az Australian Open trófeáját is begyújtötte szombaton. Először nyert ázsiai egyesben, Melbourne-ben. A szlovák Dominika Cibulkova csak az első szettben volt méltó partner: 7:6 (7-3), 6:0.
 
Ismét kiütötték a Roland Garros-bajnokot 2011. október 2. 13:18 Továbbra sem találja tavaszi kiváló formáját a nemrég edzőjét is menesztő Li Na: a Roland Garros idei győztese csúfos vereséget szenvedett a pekingi női teniszverseny első fordulójában. A kínai közönség első számú kedvence mindössze négy gémet nyert első és egyben utolsó találkozóján…
 
Sarapova idén sem jut csúcsra Párizsban 2011. június 2. 17:51 A kínai Li Na jutott elsőként a francia nyílt teniszbajnokság női egyes fináléjában, miután csütörtökön 1 óra 48 perc alatt 6:4, 7:5-re legyőzte a korábbi világelső Marija Sarapovát. A Roland Garros centerpályáján végig a hatodik kiemelt ázsiai irányított, aki sikerével sorozatban a második Grand Slam-döntőjére készülhet. Januárban az Australian Openen kikapott Kim Clijsterstől. Temesvári Andrea a legendák versenyén a párosok között aratott győzelmet. Az egyéni verseny második elődöntőjében a címvédő Francesca Schiavone 1 óra 31 perc alatt 6:3, 6:3-ra legyőzte a hazaiak utolsó reménységét, Marion Bartolit.
 
Sarapova gázolt, egy lépésre a döntőtől 2011. június 1. 15:56 Összesen három játékot engedélyezett a német Andrea Petkovicnak Marija Sarapova, aki 1 óra 32 perc alatt győzött és pályafutása során másodszor bejutott az elődöntőbe a Roland Garroson.
 
Sarapova világelsőt vert Rómában 2011. május 14. 18:07 Az Arn Grétát búcsúztató kínai Li Na csak az első szettben volt méltó ellenfele Samantha Stosurnak. A tavalyi Roland Garros-döntős ausztrál a rövidítést megnyerve került lépéselőnybe, majd a folytatásban már játékot sem veszített, és 1 óra 21 perc alatt jutott be a döntőbe a római salakpályás női tenisztornán. A másik ágon a világelső Caroline Wozniackit legyőző korábbi királynő Marija Sarapova jutott a vasárnapi fináléba.
 
Csillaghullás Dohában 2011. február 23. 23:38 Csak három kiemeltnek sikerült beverekednie magát a legjobb nyolc közé a dohai WTA-tornán, a két nagy favorit, Wozniacki és Zvonarjova mellett Jankovics járt sikerrel, Schiavone, Li és Peer ellenben csomagolhattak. A férfiaknál Federer könnyedén, Djokovics izzasztó meccsen jutott a legjobb nyolc közé Dubajban.
 
Visszavágott és a csúcsra ért Clijsters 2011. január 29. 16:03 Kína egyelőre nem hódította meg Melbourne-t. Az Australian Open női egyes fináléjában a 27 éves Kim Clijsters (3.), 2 óra 5 perc alatt 3:6, 6:3, 6:3-ra győzött az első egyéni Grand Slam döntős kínai, Li Na (9.) ellen. A belga édesanya pályafutása negyedik GS trófeáját nyerte és 2,2 millió dolláros csekket kapott a serleg mellé. Kim Clijsters arra készül, hogy jövőre visszatér szeretett városába és megvédi a címét.
 
Potyognak a világelsők Melbourne-ben 2011. január 27. 06:29 Rafael Nadal után Caroline Wozniacki is elbúcsúzott az Australian Opentől. Az első kiemelt dánt ugyanaz a kínai Li Na (9.) állította meg, aki tavaly is jobbnak bizonyult nála a szezon első Grand Slamén. A bajnokság 11. napján, az első női egyes elődöntőben az ázsiai meccslabdáról fordítva, 2 óra 35 perc alatt 3:6, 7:5, 6:3-ra győzte le Wozniackit, aki veresége ellenére a ranglista élén marad. Li Na sikerével tenisztörténelmet írt: ő az első kínai egyéni Grand Slam döntős. Szombaton Kim Clijsters (3.) ellen teheti meg a következő lépést. A belga magabiztosan, 73 perc alatt 6:3, 6:3-ra verte Vera Zvonarjovát (2.), így az is eldőlt, hogy hétfőtől ő a 2. a világranglistán.
 
Összeomlás vagy fogadási csalás? 2011. január 14. 14:14 A nyolcadik helyen kiemelt kínai Li Na nyerte a sydneyi tenisztorna női versenyét, miután a pénteki döntőben 0:5-ről győzte le két szettben a harmadikként rangsorolt belga Kim Clijsterst. Gulbis három pontra volt képes a férfi verseny elődöntőjében a francia Simon ellen.
 
Folytatódott a belga sztár tündérmeséje 2009. szeptember 8. 19:44 Megállíthatatlanul menetel a korábbi világelső Kim Clijsters a US Openen. A kínai Li Nát verte a a szezon utolsó Grand Slam versenyének első negyeddöntőjében. A szombati döntőbe jutásért az amerikai Serena Williamsszel vagy az olasz Flavia Pennettával játszhat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu