Folytatódott a belga sztár tündérmeséje

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 8. 19:44
Megállíthatatlanul menetel a korábbi világelső Kim Clijsters a US Openen. A kínai Li Nát verte a a szezon utolsó Grand Slam versenyének első negyeddöntőjében. A szombati döntőbe jutásért az amerikai Serena Williamsszel vagy az olasz Flavia Pennettával játszhat.


Szabadkártyával még senki sem jutott a US Openen a negyeddöntőbe női egyesben, pláne nem elődöntőbe! Clijsters érdemeit tovább növeli, hogy több mint két év kihagyás után, immár családanyaként bizonyít a teniszelitben.

A kínai Li Na nem tudott komolyabb ellenállást tanúsítani, a második szettben ugyan felállt brékhátrányból, de végül beadta a derekát. 6:2, 6:4, alig több, mint egy óráig tartott a meccs.

Clijsters a nyolc közé jutásért Venus Williamst verte, elképzelhető, hogy a döntőért a másik Williams-nővért kellene búcsúztatnia, aki az elmúlt négy Grand Slamből hármon nem talált legyőzőre.

Egyesben is túljutott az első fordulón az idei korosztályos Európabajnokságon ezüstérmet nyert Fucsovics Márton a junioroknál, a brazil Guilherme Clezart győzte le két szettben.

US OPEN GRAND SLAM-TORNA, FLUSHING MEADOWS, 24,29 MILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, KEMÉNY PÁLYA:
NŐI EGYES, NEGYEDDÖNTŐ:

Clijsters (belga, szabadkártyás)-Li (kínai, 18.) 6:2 6:4
JUNIOROK, FIÚ EGYES, 1. FORDULÓ:
Fucsovics (magyar)-Clezar (brazil) 6:3, 6:4

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu