KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOVÁCS ZOLTÁN"
Az Újpest kirúgta Kovács Zoltánt 2011. július 20. 12:32 Egyoldalúan szerződést bontott az Újpest sportigazgatójával, Kovács Zoltánnal - jelentette be szerdán a fővárosi klub hivatalos honlapján.
 
Mészöly Géza lett az Újpest edzője! 2010. április 4. 20:08 Bekövetkezett az, ami hetek óta lógott a levegőben: távozott az Újpest éléről Willie McStay, utódja pedig a lilák drukkerei által különösen kedvelt Mészöly Géza. A skót szakember közel egyórás egyeztetést követően nyújtotta be lemondását Kovács Zoltán sportigazgatónak, aki el is fogadta azt. Mészöly Géza 2004 és 2006 között egyszer már irányította a negyedik kerületi együttest.
 
Az egykori ikon a sportigazgató Újpesten 2010. január 6. 16:03 Az Újpest egykori legendás futballistáját, Kovács Zoltánt nevezték ki a klub új sportigazgatójának a távozó Sallói István helyére.
 
Az Újpest visszafogadta ikonját 2009. július 8. 17:43 Visszatért Újpestre a klub ikonja, a szurkolók kedvence! A korábbi klasszis csatár, Kovács Zoltán lesz a jövőben a lila-fehérek utánpótlás-sportigazgatója. A Kokó becenévre hallgató klasszis ezzel végleg befejezte profi karrierjét. Mindezt a klub hivatalos honlapja tette közzé.
 
Kopaszkörkép: hajgyűlölő sportolók 2009. április 3. 10:10 Fésű – ez az eszköz sokak számára csak dísztárgy, egyébre ugyanis aligha tudnák használni. Számos sportolónak már-már védjegyévé vált a haj hiánya, most belőlük szedtünk össze egy csokorra valót. Pierluigi Collina, minden idők legjobb játékvezetője egy bőrbetegség következtében intett búcsút sörényének, míg Freddie Ljungberg, az Arsenal egykori játékosa elsősorban a sűrű hajfestésnek köszönheti, hogy már ifjú korában a tar fejűek sorsára jutott.
 
Kirúgása után sem adja fel Kovács Zoli 2008. december 11. 16:08 A szerdán Győrben szerződést bontó Kovács Zoltán továbbra sem érzi öregnek magát, úgy véli, még néhány évig magas szinten futballozhat. Döntését azonban nem szeretné elkapkodni, a karácsony közeledte miatt inkább családjára összpontosít. A népszerű csatár valószínűleg talál majd magának új csapatot, hiszen azért bőven van olyan edző, aki nem a kort, hanem a labdarúgók teljesítményét veszi figyelembe az elbírálásnál.
 
Az ötgólos Kovács Zoltán nem elégedett 2008. november 20. 12:46 A Ligakupa másfél éves történetének leggólgazdagabb mérkőzését játszották le szerdán, ahol az NB II Nyugati csoportjában szereplő Pápa a tavalyi bajnokság bronzérmesét, az idén valamivel visszafogottabb teljesítményt nyújtó Győri ETO-t fogadta. A fordulatos találkozón összesen tizenegy találat született, amit végül 6-5-re a vendégek nyertek. Ráadásul az is példa nélküli, hogy a vendégek hat góljából Kovács Zoltán egymaga ötöt szerzett.
 
Tizenegy gól és Kovács-ötös Pápán 2008. november 19. 18:59 A Győr labdarúgócsapata 6-5-re verte idegenben a Lombard Pápa együttesét a Ligakupában. A győzelemből oroszlánrészt vállalt a vendégek veterán csatára, Kovács I Zoltán, aki csapata hat góljából ötöt vállalt, a hatodik Bajzát Péter nevéhez fűződik. A hazaiaknál Venczel Balázs két góllal zárt.
 
Jégkorong: Studniczky és Kovács az IIHF szakbizottságaiban 2008. október 6. 09:03 Két magyar tagot is beválasztottak a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) 2008 és 2012 közötti időszakban működő bizottságaiba.
 
Féltucat gólt lőtt az ETO a Diósgyőrnek 2008. szeptember 20. 21:14 Fölényes, 6-0-s győzelmet aratott a Győri ETO FC együttese a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I 8. fordulójában. Már az első félidőben eldöntötték a győriek a rendkívül gyenge napot kifogó DVTK elleni találkozót, amelyen Kovács I Zoltán és Bajzát Péter is kétszer-kétszer volt eredményes.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu