Mészöly Géza lett az Újpest edzője!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 4. 20:08
Bekövetkezett az, ami hetek óta lógott a levegőben: távozott az Újpest éléről Willie McStay, utódja pedig a lilák drukkerei által különösen kedvelt Mészöly Géza. A skót szakember közel egyórás egyeztetést követően nyújtotta be lemondását Kovács Zoltán sportigazgatónak, aki el is fogadta azt. Mészöly Géza 2004 és 2006 között egyszer már irányította a negyedik kerületi együttest.


A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint szinte azonnal felbontották Willie McStay és segítője, Joe McBride szerződését, így semmi akadálya nem volt annak, hogy azonnal ki is nevezzék az utódot.

Willie McStay tavaly nyár óta irányította a negyedik kerületieket. A viszonylag sikeres ősz után a tavasz valami iszonyatosra sikeredett a lilák szempontjából. Az egy szem Diósgyőr elleni győzelmet leszámítva hatból öt vereséget szenvedett el az általa irányított együttes. Legutóbb a Haladás otthonában maradtak alul. A brit szakember távozása hetek óta a levegőben lógott.

Utódja, Mészöly Géza nem ismeretlen az újpesti szurkolók és játékosok számára, hiszen 2004 és 2006 között egyszer már ült a lila-fehérek kispadján, összesen 75 mérkőzésen. Az egykori kiváló játékos a szezont még a Vasas trénereként kezdte el, ám az esetleges új tulajdonos kérésére a télen menesztették az angyalföldiektől.  

Az új vezetőedző hétfőn, sajtótájékoztató keretében nyitja meg edzői pályafutása második újpesti szakaszát és még aznap megtartja első edzését is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu