Tizenegy gól és Kovács-ötös Pápán

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 19. 18:59
A Győr labdarúgócsapata 6-5-re verte idegenben a Lombard Pápa együttesét a Ligakupában. A győzelemből oroszlánrészt vállalt a vendégek veterán csatára, Kovács I Zoltán, aki csapata hat góljából ötöt vállalt, a hatodik Bajzát Péter nevéhez fűződik. A hazaiaknál Venczel Balázs két góllal zárt.


Nem akármilyen meccset láthattak azok a szurkolók, akik kilátogatottak a Perutz-stadionba, hiszen tizenegy gólt láthattak a Pápa – Győr mérkőzésen.

Kovács Zoltán már az első percben felavatta Szűcs Lajost, és a kilencedik perben már két gól állt a rutinos támadó neve mellett. A Lombard azonban nem rogyott meg, a 11. és a 13. percben is bevették Varga Zoltán kapuját, máris egyenlő volt az állás.

Sőt, amire senki nem gondolt volna a kilencedik percben, bekövetkezett: átvette a vezetést a Pápa. Venczel Balázs felnézett, és gyönyörűen átemelte Varga kapus fölött a labdát.

Szünetre vezetéssel vonultak a pápaiak, és az 51. percben már a kezükben érezhették a győzelmet, miután Alex a kapuba fejelt.

Ezzel azonban nem volt vége a fordulatoknak, a Győr feléledt a sokkból, és a következő percekben háromszor is bekerült Szűcs Lajos hálójába a labda: Kovács Zoltán, Bajzát, majd újra Kovács volt eredményes, újra a vendégeknél volt az előny.

Az Újpestről érkező csatár azonban nem elégedett meg azzal, hogy négy gólt szerzett, a hajrában egy ötödiket is bevitt az ellenfélnek, a tizenhatosról a jobb sarokba lőtt. Venczel ugyan megszerezte második gólját, de ez csak a szépítéshez volt elegendő.

A másik délutáni meccsen Pécs hazai pályán 3-1-re verte meg a Dunaújvárost.

B CSOPORT, 4. FORDULÓ
Lombard Pápa - Győri ETO FC 5-6

 

C CSOPORT, 5. FORDULÓ:
Pécs - Dunaújváros 3-1

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu