KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOVACS_EMESE"
Pillangókisasszony újra a régi? 2009. március 23. 14:06 Kovács Emese pénteken már újra a jól megszokott környezetben edzett, a Kőér utca után a Komjádiban jelentkezett tréningre. A 18 éves Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő nem találta meg számításait a Kőbánya SC-ben, Turi György kezei alatt sem tudott megújulni, így visszatért Fehérvári Balázshoz. A cél a római világbajnokság, ahol kedvenc versenyszámában, a 200 méteres pillangóúszásban alkotna nagyot. Egykori trénerét, Turi Györgyöt, és régi-új edzőjét, Fehérvári Balázst is megkérdeztük az üggyel kapcsolatban.
 
Turi György lehet Jedrzejczak edzője 2008. október 8. 16:24 A lengyel úszósport legnagyobb klasszisa, az olimpiai bajnok, kétszeres világ- és ötszörös Európa-bajnok Otylia Jedrzejczak Turi György irányításával folytatná pályafutását. A Kőbánya SC vezetőedzőjét a pekingi olimpia során kétszer is megkereste a pillangóspecialista, ezúttal a magyar szövetséghez (MÚSZ) fordult szándékával. Turi nem tud, és nem is akar egyedül dönteni az ügyben.
 
Szavazás: Kovács Emese a legszexisebb! 2008. október 3. 22:38 „Ön szerint ki a legszexisebb úszónő?” – tettük fel a kérdést szeptember 22-én, hétfőn. Megkaptuk a választ, a SportHirado.hu olvasói egyértelműen állást foglaltak. Összesítettük a szavazatokat, melyeknek 38 százalékát a magyar úszósport egyik legnagyobb reménysége, a közelmúltban a Jövő SC-ből a Kőbánya SC-be szerződő Kovács Emese kapta.
 
Kovács Emese: Visszatérek az elitbe! 2008. szeptember 23. 18:40 Kovács Emese ezekben a napokban leginkább könyveit és a jegyzetfüzeteit bújja, magántanulóként néhány vizsgával egyelőre még adós: kémiából, fizikából, matematikából és irodalomból is számot kell adnia tudásáról. A tavalyi eindhoveni Európa-bajnokságon ezüstérmes pillangóúszó egyébként a római világbajnokságon feledtetné a pekingi fiaskót (200 pillangó, 2:12.73 perc, 27. hely). A Jövő SC-ből a Kőbánya SC-be szerződő kiválóság a 200 mellnek és a 400 vegyesnek is több időt, energiát szentel majd, mint korábban.
 
Istennők a medencéből, vadak és vizesek 2008. szeptember 22. 14:00 Hogy melyik a legszebb sport? A kétszáz női mell. Naná, rajongunk a csinos úszónőkért. Szájtátva csapjuk össze a tenyerünket fantasztikus teljesítményük láttán, de igazán csak akkor esik le az állunk, amikor kikászálódnak a medencéből, és megcsodálhatjuk pompás alakjukat. A pekingi olimpián is a gömbölyded formák uralkodtak a Vizes Kockában. Ez is szép, az is szép, de ki a legszebb közülük? Lássuk csak! A teniszezőnők után górcső alatt az úszónők.
 
Kovács Emese a Turi-csapatban folytatja 2008. szeptember 12. 10:19 Elhagyja klubját, a Jövő SC-t valamint edzőjét, Fehérvári Balázst a rövid pályás és nagymedencés Európa-bajnokáson már egyaránt ezüstérmet szerző fiatal úszó, Kovács Emese, aki a jövőben Kőbányán a Turi György vezette csapattal készül majd a soros megmérettetésre.
  
Cseh László hamarosan „sima” lesz 2008. augusztus 7. 15:21 Csütörtökön már teljesen benépesült Pekingben az olimpiai úszóversenyeknek otthont adó Vizes kocka, természetesen a magyar klasszisok sem hagyták ki a lehetőséget. A szombaton bemutatkozó Cseh László néhány percet töltött a medencében, emellett még egy feladat vár, simára kell magát borotválnia az áramvonalasság miatt.
 
„Messze van még a csúcsforma!” 2008. július 12. 21:13 Alaposan kiúszta magát a héten Cseh László, rengeteg versenyszámban állt rajthoz a Széchy Tamás emlékére rendezett 110. Allianz Országos Bajnokságon. A Kőbánya SC kiválósága végül hét aranyéremmel zárt, melyekhez kivétel nélkül egy-egy új országos csúcs fűződik. Állítja, a csúcsforma még messze van, előbb alszik egy nagyot, majd a felkészülés a kéthetes balatonfűzfői edzőtáborral folytatódik. Rengeteg munka vár még rá, hogy megvalósítsa a céljait.
  
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu