KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "K1"
Kunkli elverte a nagyszájú szörnyet 2011. május 2. 01:32 Ötezer magyar szeme láttára verte meg Kunkli Tivadar az amerikai Bob Sappet a budapesti Papp László Sportarénában. A thai-boksz korábbi profi világ-, és Európa-bajnoka a nálánál fejjel magasabb, évtizeddel fiatalabb, majdnem kétméteres és csaknem mázsával nehezebb riválisát, a világszerte csak Szörnynek "becézett", 170 kilós ellenfelét múlta felül a küzdősportos gála fénypontjaként.
 
Retteg Budapest: jön a 170 kilós Szörny! 2011. március 16. 15:10 VIDEÓ! Hivatalossá vált az évszázad összecsapásaként is emlegetett Kunkli Tivadar-Bob Sapp mérkőzés időpontja. A magyar thai-bokszoló 2011. május 1-jén, a Papp László Sportarénában csap össze a „Szörnyként” is becézett, több mint 170 kg-os óriással.
 
Horror: amikor a fal adja a másikat 2009. szeptember 17. 21:45 Azt eddig is tudtuk, hogy a K1 nem a kisasszonyok sportága, de mint azt az alábbi videó is bizonyítja, bizony az első ránézésre marcona férfiak is olykor-olykor tehetetlen homokzsákként omlanak össze a szorítóban. Íme, néhány pofon, amelyeket az átlagember aligha élne túl, és amelyeket még az ellenségünknek sem kívánunk!
 
Bárdosi Hollandiában próbál szerencsét 2009. május 10. 14:17 Az MMA (Mixed Martial Arts) küzdősportban jeleskedő Bárdosi Sándor sportkarrierje fordulóponthoz érkezett: kéthetes hollandiai edzőtáborban bizonyíthatja, felkészült arra, hogy a legrangosabb nemzetközi tornák szereplője legyen.
 
Bárdosi, Enya és a Kárpáti Halál 2009. február 28. 23:15 Tizenöt mérkőzés. Vagy inkább tizenöt életre-halálra menő, kíméletlen küzdelem? Az FSPU Hungary megálmodta és megcsinálta, szombat este, a budapesti K-1 Rules Tournament gálán a ringbe lépő harcosok kiszolgálták a küzdősport szerelmeseit. A maratoni csetepatéban, a mintegy négy és fél órányi öldöklő csatában mindenki megtalálta a kedvére valót, volt itt minden, Bárdosi, Enya és a Kárpáti Halál. És nem mellesleg a magyar fővárosban tért vissza a fehérorosz klasszis, Alekszej Ignasov.
 
Bárdosi bekeményít, Ignasov visszatér 2009. február 11. 07:59 A profiboksz.hu internetes szaklap beszámolója szerint a K-1 fehérorosz szupersztárja, Alekszej Ignasov egyéves kihagyás után Budapesten tér vissza. Február 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában a jelenleg Új-Zélandon élő Vörös Skorpió egy superfight mérkőzésen a superfight a bosnyák Dzevad Poturakkal száll szembe. A sydneyi olimpián ezüstérmes birkózó, Bárdosi Sándor is színre lép, ahogyan azt már megszokhattuk, MMA-ban.
 
Gary Goodridge a Tatár-járás áldozata 2008. november 22. 23:53 A küzdősportok várva várt szombat esti gáláján, a Super GP-n Németh „Tatár” Gábor legyőzte nagynevű riválisát, a kanadai Gary Goodridge-et Budapesten, a Körcsarnokban. Találkozójuk tétje pedig a King of the Ring szervezet MMA világbajnoki címe volt. Karacs Attila emlékezetes diadalt aratott az amerikai Jeff Ford ellen, a thai-box szabályrendszerben rendezett, háromszor három percesre tervezett háborúnak a magyar K1-király már az első menetben véget vetett. A Hungarian All Stars SE rendezésből jelesre vizsgázott.
 
Super GP: világsztárok Budapesten 2008. november 2. 11:14 Nemcsak a nevében lesz szuper a november 22-i gála Budapesten, a Körcsarnokban, a parádés szereposztás garantálja az igazi csemegét a küzdősportok szerelmeseinek. A sikert egyik mérkőzésen sem adják ingyen, a Super GP-n minden egyes kategóriában a nemzetközi elittel méreti meg magát a hazai élvonal. A szervező a Hungarian All Stars, jegyek elővételben hattól tízezer forintos áron kaphatók.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu