Bárdosi bekeményít, Ignasov visszatér

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 11. 07:59
A profiboksz.hu internetes szaklap beszámolója szerint a K-1 fehérorosz szupersztárja, Alekszej Ignasov egyéves kihagyás után Budapesten tér vissza. Február 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában a jelenleg Új-Zélandon élő Vörös Skorpió egy superfight mérkőzésen a superfight a bosnyák Dzevad Poturakkal száll szembe. A sydneyi olimpián ezüstérmes birkózó, Bárdosi Sándor is színre lép, ahogyan azt már megszokhattuk, MMA-ban.


Alekszej Ignasov nem szorul bemutatásra a K-1 szerelmesei előtt, a meccseire az érzelem legkisebb megnyilvánulása nélkül bevonuló harcos kétszer is mérkőzött már hazánkban: 2006-ban pontozással verte Gary Goodridge-t, egy évvel később pedig a magyar Karacs Attilát ütötte ki.

A szakág legszínesebb egyéniségei közé tartozó sportoló nevéhez egy igazi bravúr is fűződik: ő a világ egyetlen K-1 harcosa, aki K.O.-val késztette megadásra a toronydaru méretű, háromszoros világbajnok holland Semmy Schiltet. Ignasov klasszisát az is jelzi, hogy még senkinek nem sikerült őt idő előtt legyőzni.

A nagyszabású gálán szerepet kap a kötöttfogású birkózásban olimpiai ezüstérmet szerző Bárdosi Sándor, aki MMA-ban teszi próbára erejét. Ha a gálán díszvendégként résztvevő K-1 alapító, a japán Kazujosi Isi úgy ítéli meg, hogy Bárdosi tudása megfelelő, akkor a folytatásban magyar a legnagyobb japán küzdősport gálákon kaphat szerepet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu