KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BARDOSI_SANDOR"
Bárdosi dühöngött, mentőt kellett hívni 2011. október 7. 16:24 Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó csütörtökön, egy közlekedési affért követően a Tour de Hongrie-győztes kerékpárossal, Vanik Zoltánnal „mérkőzött utcai harc sportágban” a Komjádi Uszoda előtt. Az összetűzést követően a bringást mentő vitte el a helyszínről…
 
Bárdosi visszaadja az aranyérmét 2010. március 23. 20:40 Bárdosi Sándor visszaadja a 2009-es Világjátékokon, szumóban szerzett aranyérmét, amelytől doppingvétség miatt fosztották meg - tájékoztatott a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ).
 
Bárdosit két évre eltiltották 2009. november 13. 19:27 Két évre eltiltotta a szumószövetség Bárdosi Sándort, ezzel lényegében ők is kimondták, hogy nyáron doppingolt. Bárdosi Tajvanon, a Világjátékokon nyert aranyérmet, utána találtak vízhajtót a szervezetében. Azt állítja, nem doppingolt, csak egy darázscsípés miatt kapott gyógyszereket. Állítólag be is tudná bizonyítani, csak nem éri meg, mert milliókba kerülne.
 
Bárdosi megbukott a doppingvizsgálaton 2009. október 27. 17:36 Bárdosi Sándor doppingtesztje pozitív eredményt hozott, így megfosztották a tajvani világjátékokon szerzett aranyérmétől. A szumósnak emellett 3000 eurót is be kell fizetnie a torna szervezőinek kasszájába. Bárdosi egy darázscsípésre beadott injekcióval magyarázza az A-minta eredményét.
 
Bárdosi Sándor szumóban is verhetetlen 2009. július 17. 14:50 Bárdosi Sándort nem csupán a birkózószőnyegen, hanem a szumósok között is legyőzhetetlen. Az olimpiai ezüstérmes birkózó a 85 kg-os kategóriában szerzett aranyérmet a tajvani Kaohsziungban zajló Világjátékokon.
 
Bárdosi Sándort figyelik Hollandiában 2009. május 11. 11:50 Az MMA-ban jeleskedő Bárdosi Sándor sportkarrierje fordulóponthoz érkezett: kéthetes hollandiai edzőtáborban bizonyíthatja, felkészült arra, hogy a legrangosabb nemzetközi tornák szereplője legyen.
 
Bárdosi Hollandiában próbál szerencsét 2009. május 10. 14:17 Az MMA (Mixed Martial Arts) küzdősportban jeleskedő Bárdosi Sándor sportkarrierje fordulóponthoz érkezett: kéthetes hollandiai edzőtáborban bizonyíthatja, felkészült arra, hogy a legrangosabb nemzetközi tornák szereplője legyen.
 
Bárdosi, Enya és a Kárpáti Halál 2009. február 28. 23:15 Tizenöt mérkőzés. Vagy inkább tizenöt életre-halálra menő, kíméletlen küzdelem? Az FSPU Hungary megálmodta és megcsinálta, szombat este, a budapesti K-1 Rules Tournament gálán a ringbe lépő harcosok kiszolgálták a küzdősport szerelmeseit. A maratoni csetepatéban, a mintegy négy és fél órányi öldöklő csatában mindenki megtalálta a kedvére valót, volt itt minden, Bárdosi, Enya és a Kárpáti Halál. És nem mellesleg a magyar fővárosban tért vissza a fehérorosz klasszis, Alekszej Ignasov.
 
Horvát bunyós lesz Bárdosi ellenfele 2009. február 17. 11:11 Olimpiai ezüstérmes kötöttfogás birkózónk, Bárdosi Sándor MMA szabályrendszerben a szlovák-horvát Miroslav Scibrannal csap össze a Papp László Budapest Sportarénában február 28-án megrendezésre kerülő küzdősport gálán. A „kiskesztyűs” bunyóhoz átpártoló karfiolfülű számára vizsgafeladat lesz a Zadarban élő 31 éves fighter elleni küzdelem: ha meggyőzően teljesít, szerepet kaphat a legrangosabb japán viadalokon.
 
Bárdosi bekeményít, Ignasov visszatér 2009. február 11. 07:59 A profiboksz.hu internetes szaklap beszámolója szerint a K-1 fehérorosz szupersztárja, Alekszej Ignasov egyéves kihagyás után Budapesten tér vissza. Február 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában a jelenleg Új-Zélandon élő Vörös Skorpió egy superfight mérkőzésen a superfight a bosnyák Dzevad Poturakkal száll szembe. A sydneyi olimpián ezüstérmes birkózó, Bárdosi Sándor is színre lép, ahogyan azt már megszokhattuk, MMA-ban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu