Horvát bunyós lesz Bárdosi ellenfele

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 17. 11:11
Olimpiai ezüstérmes kötöttfogás birkózónk, Bárdosi Sándor MMA szabályrendszerben a szlovák-horvát Miroslav Scibrannal csap össze a Papp László Budapest Sportarénában február 28-án megrendezésre kerülő küzdősport gálán. A „kiskesztyűs” bunyóhoz átpártoló karfiolfülű számára vizsgafeladat lesz a Zadarban élő 31 éves fighter elleni küzdelem: ha meggyőzően teljesít, szerepet kaphat a legrangosabb japán viadalokon.


Bárdosi ellenfele paramétereit tekintve: 181 centiméter és 86 kilogramm. A zadari Ultimate Scorpion Team színeiben versenyző Miroslav Scibran alapsportága a thai-boksz, ismeri a dzsiu-dzsicu és a vale tudo fogásait is. Széles technikai repertoárral rendelkezik, állásküzdelemben stabil, de földharcban sem könnyű túljárni az eszén. Talajon persze Bárdosit sem kell félteni, birkózómúltjának köszönhetően biztos alapokkal bír, s a Varga Team-nél elsajátított kar- és lábfeszítések, valamint a fojtások is egyre jobban mennek neki. 

Az amatőr szumó világbajnoki címet is megszerző ex-birkózó a budapesti gálán jó bunyóval felhívhatja magára a díszvendég, az először Magyarországra látogató japán K-1 alapító Kazuyoshi Ishii figyelmét. Ez pedig a távol-keleti szigetországba szóló repülőjegyet, s rangos gálameghívást érhet - adta hírül az XLsport.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu