Bárdosi Hollandiában próbál szerencsét

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 10. 14:17
Az MMA (Mixed Martial Arts) küzdősportban jeleskedő Bárdosi Sándor sportkarrierje fordulóponthoz érkezett: kéthetes hollandiai edzőtáborban bizonyíthatja, felkészült arra, hogy a legrangosabb nemzetközi tornák szereplője legyen.



Az olimpiai ezüstérmes ex-birkózó legutóbbi fellépésén, a Papp László Budapest Sportarénában, február 28-án megrendezett nagyszabású küzdősport-gálán alig egy perc alatt intézte el a horvát Scibrant. Az ütközet kiemelt jelentőséggel bírt: a K-1 európai főnöke, Igor Juskó is szemtanúja volt a bunyónak, aki kapcsolatrendszere révén sokat tehet a karfiolfülű további szakmai előmenetelének érdekében.

Igor Jusko, valamint az FSPU Hungary és a Shield Security anyagi, szakmai és erkölcsi támogatásának köszönhetően Bárdosi Sándor május 4-től, két hétig az egyik legismertebb holland küzdősport klubban, a Friends Gym-ben tréningezhet, ahol többek között a világklasszis kategóriába tartozó Albert Kraus és Alviar Lima is gyakorol.

- Tisztában vagyok vele, hogy a hollandok árgus szemekkel figyelik majd minden mozdulatomat – mondta Bárdosi Sándor.  – Nem hiszem, hogy véletlenül hívtak meg, kíváncsiak, mit tudok. Valószínűleg a kint eltöltött két hét meghatározó lesz MMA-karrieremet illetően, sok kérdésre választ kaphatunk. Kint az is kiderül, a versenyeztetésem szempontjából melyik lesz a következő lépés, hogyan alakul a várható japán lehetőség. Én minden esetre nagyon odateszem magam, száz százalékosan bizakodó vagyok!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu