KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOSEP_GUARDIOLA"
Guardiola-rekord, félelmetes mutatók 2014. december 17. 13:32 A címvédő és listavezető Bayern Münchent irányító Josep Guardiola lett a német labdarúgó Bundesliga történetének legsikeresebben bemutatkozó edzője.
 
Guardiola: Elszúrtam, enyém a felelősség 2014. április 30. 01:12 Háromszáznegyvenkét tétmeccsből egy sem végződött ilyen súlyos vereséggel Pep Guardiola számára, mint a kedd esti, amikor a Real Madrid 4-0-val lépte le a Bayern Münchent annak otthonában, az Allianz Arenában. A katalán tréner vállalja a felelősséget a kudarcért, és igyekszik lelket önteni a játékosokba a szezon hátralévő részében. Hosszabb távon tervez a Bayernnel, cáfolta, hogy bármi alapja lenne azoknak a pletykáknak, amelyek más csapatokkal, köztük az MU-val hozták összefüggésbe.
 
Guardiola dühös, tégla a Bayernben! 2013. november 25. 21:12 Túl sokat tud a német sajtó a Bayern München taktikájáról, valaki belső információkat szolgáltat ki a német lapoknak, többek között a Bildnek - panaszkodott Pep Guardiola, aki szerint fejek is hullhatnak a közeljövőben emiatt a rekordbajnoknál. Az elnök Karl-Heinz Rummenigge elismerte, hogy létező problémáról beszélt a katalán sztáredző.
 
Felmérés: Klopp jobb mint Guardiola 2013. november 20. 13:58 Egy friss közvélemény-kutatás szerint a németek többsége jobb edzőnek tartja Jürgen Kloppot Pep Guardiolánál. A felmérés apropóját az adta, hogy szombaton összecsap egymással a Bundesligában a címvédő és listavezető Bayern München és a Klopp irányította Borussia Dortmund.
 
Guardiola: tökéletes csapatot vettem át 2013. november 15. 17:15 Jupp Heynckes, a Bayern München nyáron távozott vezetőedzője rangos díjat kapott a napokban, amelyet utódja, Josep Guardiola adott át neki. A spanyol tréner nemcsak a bajorokkal triplázó elődje vitathatatlan érdemeit méltatta, de sietett hozzátenni, hogy tökéletes alakulatot vett át tőle.
 
Guardiola: Aki ellentmond, azt kirakom 2013. október 17. 21:09 A Bayern Münchenhez érkezése óta először nyíltan figyelmeztette játékosait Josep Guardiola arra, hogy el kell fogadniuk a döntéseit, máskülönben kikerülhetnek a csapatból. Philipp Lahm ismét jobbhátvéd lehet.
 
Guardiola: Nem tudtam nemet mondani 2013. október 17. 14:30 Josep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője elárulta, hogy egyéves szabadsága alatt és után után több elképzelése és ajánlata is volt a visszatérésre, de a bajoroknak egyszerűen nem tudott nemet mondani, mert bevallása szerint csak egyszer adatik az életben akkora lehetőség, hogy Németország vitathatatlanul első számú klubcsapatának kispadjára üljön le.
 
Messi így szégyenítette meg Guardiolát 2013. szeptember 20. 17:11 Lionel Messiről az utóbbi időben egyre többször derül ki, hogy nem egy angyal, akit imádnak a csapaton belül. Zseniális tudását persze nem kérdőjelezi meg senki, és ez vitathatatlanul tiszteletet vált ki mindenkiből, de a hírek szerint a játékos ezt gyakran ki is használja. Még az edzőjével szemben is, ráadásul a csapat előtt.
 
Nem lehet belülről kritizálni a Bayernt 2013. szeptember 18. 11:16 Josep Guardiola csapata a hétvégén kemény kritikát kapott Matthias Sammer sportigazgatótól, akinek bíráló szavai azonban nem találtak megértő fülekre a klubon belül. Sőt, mivel a címvédő Bayern München kedden este győzelemmel kezdte az új Bajnokok Ligája-szezont, ez remek alkalmat kínált arra, hogy mindenki dicsérje a csapatot. Most már Sammer is, akivel a klubigazgatója előtte személyesen beszélgetett el.
 
Guardiola látja a fejlődést 2013. augusztus 18. 18:33 Pep Guardiola két forduló után már látja az előrelépés jeleit, azt várja, hogy egyre olajozottabb lesz majd a Bayern-gépezet a Bundesligában. Sok támadást épített fel csapata Frankfurtban, miközben a vendéglátó alig-alig tudott eljutni a bajorok tizenhatosáig. 100 százalékig elégedett az eddigiekkel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu