Guardiola látja a fejlődést

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 18. 18:33
Pep Guardiola két forduló után már látja az előrelépés jeleit, azt várja, hogy egyre olajozottabb lesz majd a Bayern-gépezet a Bundesligában. Sok támadást épített fel csapata Frankfurtban, miközben a vendéglátó alig-alig tudott eljutni a bajorok tizenhatosáig. 100 százalékig elégedett az eddigiekkel.


Mario Mandzukic szemet gyönyörködtető góljával második mérkőzését is megnyerte a Bayern München a Bundesliga-szezonban szombaton, így a Leverkusenhez, a Werderhez és a Mainzhoz hasonlóan két forduló után hat ponttal áll a táblázaton.

Az első negyedóra után még gólfesztiválról álmodtak a Bayern-szurkolók, ehelyett izgulniuk kellett a végén, nehogy döntetlen legyen a vége. A nyáron kinevezett, BL-győztes katalán edző nem aggódik.

Pep Guardiola: "Sokkal jobban kordában tartottuk az ellenfelet, mint a Gladbach ellen, ahol számos alkalommal kinyíltunk, és terepet adtunk nekik a kontrákhoz. Csak három napunk volt felkészülni a válogatott meccsek miatt, ahhoz képest jól teljesítettünk. Rengeteg helyzetünk adódott, ami biztató a továbbiakra nézve, nincs miért aggódnom. 100 százalékig elégedett vagyok."

Manuel Neuer: "A cél az volt, hogy megnyerjük a meccset, ezt teljesítettük. Nem a szép focira törekedtünk, hanem arra, hogy a másodikat is behúzzuk."

Toni Kroos: "Frankfurtban nem könnyű nyerni. Erős csapattal álltunk szemben, ennek ellenére végig uralni tudtuk a mérkőzést. Azt hiszem, már az elején eldönthettünk volna mindent, és akkor végig nyugodtabban futballozhattunk volna. Így azonban megszenvedtünk egy kicsit az Eintrachttal."

EMLÉKEZTETŐ
EINTRACHT FRANKFURT-BAYERN MÜNCHEN,  0-1 (0-1)
Frankfurt, Commerzbank-Arena, vezette: Peter Gagelmann.

FRANKFURT: Trapp - Schröck, Anderson, Zambrano, Oczipka - Flum, Schwegler (Celozzi, 77.) - Aigner, Rode (Rosenthal, 71.), Inui (Lakic, 77.) - Meier. Vezetőedző: Armin Veh.
Cserepad: Wiedwald, Celozzi, Djakpa, Russ, Lanig, Rosenthal, Lakic.

BAYERN: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Schweinsteiger - Müller (Robben, 74.), Shaqiri (Thiago, 65.), Kroos (Rafinha, 87.), Ribéry - Mandzukic. Vezetőedző: Josep Guardiola.
Cserepad: Starke, Contento, Rafinha, Van Buyten, Götze, Robben, Thiago.

G.: Mandzukic (13.)

Sárga lap: Dante (55.)

MANDZUKIC GÓLJA

Címkék: josep_guardiola
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu