Messi így szégyenítette meg Guardiolát

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 20. 17:11
Lionel Messiről az utóbbi időben egyre többször derül ki, hogy nem egy angyal, akit imádnak a csapaton belül. Zseniális tudását persze nem kérdőjelezi meg senki, és ez vitathatatlanul tiszteletet vált ki mindenkiből, de a hírek szerint a játékos ezt gyakran ki is használja. Még az edzőjével szemben is, ráadásul a csapat előtt.


 

A Barcelona ellendrukkerei gyakran azzal vádolták Josep Guardiolát, hogy vezérelve a katalán csapat élén az volt, hogy "boldoggá tegye Lionel Messit", a csapat legnagyobb sztárját, és minden más döntését ennek rendelte alá.

Nem tudni, valóban így volt-e, mindenestre az biztos, hogy az argentin támadó ki is használta kivételezett helyzetét. A pletykák szerint a csapatösszeállításnál többször is bevetette tekintélyét, és mint kiderült, előfordult, hogy az edzővel szemben is szemtelenül viselkedett.

"Ezek a sztárok egyáltalán nem Isten legjobb gyermekei" - mondta a tapasztalt edző, a svéd Hans Backe hazája egyik televíziós csatornája, a TV4 egyik showműsorában, majd egy 2009-es történetet osztott meg a nézőkkel.

"Három órával meccs előtt a Barcelona játékosai leültek enni, mikor Messi odaszólt az edzőjének, Guardiolának, hogy szeretne inni egy kólát. Pep mondta neki, hogy felejtse el, ilyenkor, három órával meccs előtt már senkinek sem lehet kólát inni."

"Messit ez nem érdekelte, felállt, és pár perc múlva visszatért egy kólával, amit az edző orra előtt nyitott ki és ivott meg. Képzeljék, mit okoz a csapaton belül, ha egy játékos így semmibe veszi az edzőjét. Ez egy olyan háború volt, amit Guardioa nem nyerhetett meg. Lehetetlen lett volna."

Amikor a műsor készítői figyelmeztették Backét, hogy ebből akár per is lehet, a volt tréner nevetve így válaszolt: "Egy rakás ügyvéd van a hátam mögött!" Mivel Backe 2010 és 2012 között a New York Red Bull vezetőedzője volt, ezt a történetet csak Thierry Henry vagy Rafael Márquez mesélhette el neki, akik korábban a Barcelona játékosai, és Messi csapattársai voltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Túlhatalma van Messinek az öltözőben?
Alexis Sánchez hétvégi gólja nem csak drámai mivolta marad emlékezetes (a 94. percben lőtte a Sevilla elleni győztes találatot), hanem az ünneplés miatt is. Sokan felfigyeltek arra, hogy a chilei gólja után nem hozzá szaladtak...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi egy betegség miatt ennyire jó?
Meglepő kijelentést tett Romário, a brazilok valaha volt egyik legjobb csatára. Szerinte Lionel Messi, a Barcelona világsztárja azért tud folyamatosan ilyen jó szinten futballozni, mert enyhén autista. Akárcsak az emberiség nagy...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu