KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOSÉ MANUEL (PEPE) REINA"
Bréking: Reina a Bayern játékosa lett! 2014. augusztus 5. 22:11 Két világbajnok kapusa is lesz a Bayernnek, Pepe REINA ugyanis MÜNCHENBE igazol kétmillió font ellenében a Liverpooltól. Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató erősítette meg a bajorok honlapjának, hogy a 31 éves, spanyol hálóőrt orvosira várják.
 
Barca: az új kapus már a küszöbön 2013. november 19. 10:10 Nem titok, hogy a Barcelona januárban kapust szeretne venni, mert Víctor Valdés szerződése nyáron lejár, és nem hosszabbít a katalán klubbal. A vezetők szerint azonban semmi ok az aggodalomra, hamarosan meg lesz a megoldás, mert a tárgyalások már nagyon előrehaladott állapotban vannak.
 
Reina hajszálra a Napolitól! 2013. július 20. 10:52 Pepe Reina nagyon közel áll ahhoz, hogy a Napoli kapusa lehessen. A két klub egyéves kölcsönszerződésben egyezett meg egymással, még néhány apró részletet kell tisztázni az olaszoknak a Liverpool-játékos képviselőivel.
 
Egykori kapusával erősítene a Pool 2011. április 10. 09:52 A Sunday Mirror értesülései szerint a Liverpool menedzsere, Kenny Dalglish az Aston Villa 39 esztendős hálóőrét, Brad Friedelt szerződtetné abban az esetben, ha Pepe Reina a nyáron távozna a klubtól.
 
Pool: besokallt Reina és Torres 2011. január 7. 17:31 A Liverpool FC két spanyol világbajnoka, Reina és Torres megelégelte a Hodgson-éra kudarcait és figyelmeztette a vezetőket, elhagyhatja a klubot, amennyiben nem távolítják el záros határidőn belül az angol menedzsert és nem lesznek komoly erősítések a januári átigazolási időszakban - értesült a The Guardian.
 
Gera jobb, mint Gerrard, Terry és Reina! 2010. április 27. 16:21 A Fulham Mágikus Magyarját megsüvegelendő elismerésben részesítette a Daily Mail, amely egy 50-es listát készített az idei legjobb Premier League-futballistákról. Eszerint Gera Zoltán a 33., éppen megelőzve Steven Gerrardot, és Pepe Reinát, illetve John Terryt, a Chelsea csapatkapitányát. Ez igen, szép volt Zoli!
 
Aláírta új szerződését Pepe Reina 2010. április 9. 13:44 Megnyugodhatnak Pepe Reina kedvelői, hiszen a Liverpool 27 esztendős kapusa újabb, hat évre szóló szerződés alá kanyarintotta oda a nevét. A spanyol futballista boldogan nyilatkozott az Európa-liga-elődöntőbe jutott klub hivatalos honlapján.
 
Gerrard Reinának adná a karszalagot 2010. április 7. 14:12 Pepe Reináról eddig is tudtuk, hogy remek kapus. Csapattársa, Steven Gerrard szerint azonban egyenesen a Liverpool egyik legnagyobb vezéregyénisége, aki egyszer majd az utódja lehet a csapatkapitányi poszton. A válogatott középpályás szerint a spanyol hálóőr mind a pályán, mind az öltözőben remekül irányítja társait.
 
Hosszabbíthat Pepe Reina 2010. január 26. 21:24 Küszöbön áll Pepe Reina hosszabbítása a Liverpool FC-nél - értesült a Daily Mirror angol lap kedden. Új, ötéves szerződést írhat alá a kapus.
 
A Debrecen olyan, mint a Real és a Barca 2009. szeptember 16. 17:38 „A Debreceni (Angliában rendszeresen így írják – a szerk.) olyan tiszteletet érdemel, mint a Real Madrid és a Barcelona. Önmagáért beszél, hogy bejutott a Bajnokok Ligájába. Ez mutatja, jó csapattal találkozunk – jelentette ki a klub hivatalos honlapján Pepe Reina, a Liverpool FC spanyol válogatott kapusa.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu