Aláírta új szerződését Pepe Reina

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 9. 13:44
Megnyugodhatnak Pepe Reina kedvelői, hiszen a Liverpool 27 esztendős kapusa újabb, hat évre szóló szerződés alá kanyarintotta oda a nevét. A spanyol futballista boldogan nyilatkozott az Európa-liga-elődöntőbe jutott klub hivatalos honlapján.


„Borzasztóan boldog vagyok az új kontraktus miatt - kezdte a 19-szeres hispán válogatott hálóőr. - Azt hiszem, ez volt életem legjobb döntése. Én és a családom is remekül érezzük magunkat a városban. Ennél a csapatnál pedig igazi megtiszteltetés játszani, szerencsére öt éve a saját bőrömön is érzem mindezt.”

Reinának a család az első, és mivel a gyerekek és a felesége is boldog a Mersey-partján, a kapus is rep(d)es.

„Az asszony már a kezdetektől fogva élvezi az ittlétet, sőt, a gyerekeim már fel is vették a liverpooli akcentust. Büszke is vagyok rájuk! A család számomra mindennél többet jelent, és az, hogy ők jól érzik magukat, nekem pluszerőt kölcsönöz.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Torres alig várja a nagy visszatérést
Fernando Torres izgatottan várja, hogy az Európa-liga elődöntőjében visszatérjen a Vicente Calderón Stadionba – mondta Rafael Benítez, a Liverpool menedzsere a Benfica elleni továbbjutást követően. Kuyt nem győzi dicsérni a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Négy között Geráék és a Liverpool!
GÓLVIDEÓK! Négy-egyes, fölényes győzelemmel biztosította helyét a legjobb négyben a Liverpool az Európa-ligában csütörtök este. Fernando Torres duplája döntötte el a Benfica elleni párharcot. A Fulham Bobby Zamora góljával (és...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu