Torres alig várja a nagy visszatérést

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 9. 10:41
Fernando Torres izgatottan várja, hogy az Európa-liga elődöntőjében visszatérjen a Vicente Calderón Stadionba – mondta Rafael Benítez, a Liverpool menedzsere a Benfica elleni továbbjutást követően. Kuyt nem győzi dicsérni a Kölyköt, Agger gyorsan megbarátkozott új szerepkörével.


 

Noha többször is közel állt a Benfica a továbbjutáshoz, végül a Liverpool verekedte be magát az El négy legjobb csapata közé, ahol Fernando Torres nevelőegyüttesével, az Atlético Madriddal találkozik. Rafa Benítez szerint a csütörtök este két gólt szerző Kölyök már most a nagy visszatérésre készül.

„Fantasztikus teljesítményt nyújtott, amelyet annak ellenére meg szeretne ismételni a Vicente Calderónban, hogy egykori szeretett klubja ellen kell pályára lépnie. Nagyon várja a madridi meccset, amely igazán pikáns lesz a számára.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Négy között Geráék és a Liverpool!
GÓLVIDEÓK! Négy-egyes, fölényes győzelemmel biztosította helyét a legjobb négyben a Liverpool az Európa-ligában csütörtök este. Fernando Torres duplája döntötte el a Benfica elleni párharcot. A Fulham Bobby Zamora góljával (és...
Tovább a teljes cikkhez »

Torres két gólt szerzett a negyeddöntő visszavágóján, és azzal, hogy sorozatban negyedik hazai mérkőzésén duplázott, klubrekordot döntött. Csapattársa el van ájulva a spanyoltól.

„Fernando nagyon különleges játékos, büszke vagyok arra, hogy egy csapatban futballozhatom vele” – mondta Dirk Kuyt, aki a Liverpool első gólját szerezte a Benfica ellen. Az esetnél az asszisztens lest jelzett, a játékvezető azonban felülbírálta segítőjét, és megadta a találatot.

A holland támadó szerint nincs mese, a Liverpoolnak át kell rágnia magát az Atléticón, és ehhez egy maximális erőbedobással küzdő Fernando Torresre is szükségük lesz.

A csütörtök esti összecsapás Daniel Agger számára komoly kihívást tartogatott, Emiliano Insúa és Fábio Aurélio távollétében ugyanis balhátvédként kellett szerepelnie. A dán úgy véli, megállta a helyét.

„Lényegtelen, melyik poszton segítem a csapatot. Úgy érzem, nem okoztam csalódást, feltaláltam magam a védelem bal oldalán. Ha ezt a játékot meg tudjuk ismételni az Atlético ellen, nem lehet baj.”

A párharc első felvonását a Vicente Calderón Stadionban rendezik április 22-én, míg a visszavágóra egy héttel később az Anfielden kerül sor.

 

EURÓPA-LIGA, NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ:
LIVERPOOL-BENFICA 4-1 (2-0)
Anfield Road, vezette: Björn Kuipers (holland).
LIVERPOOL: Reina - Johnson, Kirjakosz, Carragher, Agger -  Mascherano, Lucas - Kuyt, Gerrard (Aquilani, 88.), Benajun (El-Zsar, 90.) - Torres (Ngog, 86.). Menedzser: Rafael Benítez.
Cserepad: Cavalieri,  Degen, Ayala, Aquilani, El-Zsar, Pacheco, Ngog.
BENFICA:  Júlio César (Moreira, 80.) - Ruben Amorim, Luisao, Sidnei, David Luiz - Ramires, Javi García, Carlos Martins (Kardec, 66.), Di María - Aimar (Fabio Coentrao, 86.), Cardozo. Vezetőedző: Jorge Jesus.
Cserepad: Moreira, Maxi Pereira, Airton, Fabio Coentrao, Felipe Menezes, Kardec, Éder Luís.
Gólszerző: Kuyt (27.), Lucas (33.), Torres (58., 82.), ill. Cardozo (70.)
Sárga lap: Benajun (75.), ill. Aimar (83.) 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu