Egykori kapusával erősítene a Pool

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 10. 09:52
A Sunday Mirror értesülései szerint a Liverpool menedzsere, Kenny Dalglish az Aston Villa 39 esztendős hálóőrét, Brad Friedelt szerződtetné abban az esetben, ha Pepe Reina a nyáron távozna a klubtól.


A 82-szeres amerikai válogatott kapus a Mersey-parti együttesnél kezdte angliai karrierjét, még 1997-ben, s három évet húzott le a Vörösöknél. Igaz, ez idő alatt nem volt része túl sok sikerben, ráadásul mindössze 25 alkalommal léphetett pályára az együttesben, mielőtt 2000-ben ingyen távozott volna.

Pepe Reina az utóbbi időben többször is elhintette, amennyiben a Liverpool nem harcolja ki a BL-indulás jogát, úgy a nyáron továbbáll. Kérőkben bizonyosan nem szenvedne hiányt - állítólag a Manchester United és az Arsenal is tárt karokkal fogadná őt.

Kenny Dalglishnak viszont ebben az esetben új kapus után kellene néznie. Kérdés, hogy a májusban 40. életévét betöltő - s a nyáron szabadügynökké váló - Friedel megfelelő választás lenne-e a jelenleg a Premier League hatodik helyén álló együttes számára.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu