KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KENNY_DALGLISH"
"Nem volt szükség Ferguson könyvére" 2013. október 27. 10:21 A Manchester United éléről nyáron visszavonult Sir Alex Ferguson azóta sem pihent, önéletrajzi könyvén dolgozott, amit most ki is adott. Nem is úszta meg kritikával, és mások után egykori ellenfele, a liverpooli legenda, Kenny Dalglish sem tartja jónak, hogy egykori kollégája azokat támadta meg, akikkel egykor együtt dolgozott.
 
Elköszöntek a Liverpool menedzserétől! 2012. május 16. 17:34 Vége Kenny Dalglish második érájának a Liverpool menedzseri székében - jelentette a Sky Sports News és a BBC az elmúlt percekben, majd félórán belül a klub is megerősítette azt. A kupamenetelések nem mentették meg az edzőt (Ligakupa-trófea, FA-kupa-ezüst), aki a bajnokságban 17 pont hátránnyal végzett csapatával a top négytől, a nyolcadik helyen, az Everton mögött. Az utód spanyol nemzetiségű lehet, az egykori sikerkovács Rafa Benítez vagy a Wigan mestere, Roberto Martínez.
 
Mi lesz veled King Kenny? 2012. május 16. 13:21 Még mindig csak találgatni lehet, vajon marad-e a Liverpool menedzsere a klublegenda Kenny Dalglish. Ha nem, az utódja egyik elődje, Rafael Benítez lehet, esetleg a Wigant irányító Roberto Martinez.
 
Villas-Boas: Türelem? Milyen türelem? 2011. november 21. 16:09 Mindössze 17 tétmérkőzésbe telt, hogy feltegyék André Villas-Boasnak azt a kérdést, amelyet Carlo Ancelotti hetente megkapott tavaly: „biztonságban van az állása?" Türelem? Milyen türelem? - replikázott a 33 éves szakember. Eközben Glen Johnson 75 percet várt egy olyan passzra, amiből győztes gólját lőtte, de mint mondta, igyekezett korrekt lenni volt csapatával. Kenny Dalglish megérdemelt győzelemről beszélt.
 
Suárez és Carroll döntötte el a derbit 2011. október 1. 15:42 VIDEÓ! Jack Rodwell korai kiállítása után Andy Carroll és Luis Suárez góljával 2-0-ra nyerte meg a derbit a Liverpool a Premier League 7. fordulójában. A Vörösök kihasználva, hogy 67 percet emberelőnyben játszhattak higgadtan kivárták a megfelelő pillanatokat és magabiztos győzelmet arattak a városi rivális Everton otthonában. A vendégeknek az is belefért, hogy az ezúttal a kezdőben helyet kapó Dirk Kuyt büntetőt hibázzon a szünet előtt.
 
Dalglish: Igazolunk mi még a nyáron 2011. július 11. 11:24 Mindkét távol-keleti túráról lemaradt liverpooli kulcsember, Steven Gerrard és José Reina is felépül a szezon rajtjára, közölte Kenny Dalglish Kínában tartott hétfői sajtótájékoztatóján. A menedzser elégedettek az átigazolási piacon mutatott eddigi aktivitásukkal és további játékosokat terveznek vásárolni.
 
Reina döntött: folytatja Liverpoolban 2011. május 13. 15:41 Bár semmiféle papír aláírására nem került sor, a Liverpool szurkolói mégis úgy érezhetik, mintha szerződést hosszabbított volna Pepe Reina, aki pénteken hónapok óta tartó találgatás végére tett pontot.
 
Dalglish marad a Poolnál - hivatalos 2011. május 12. 15:06 Három évvel megtoldotta szerződését Kenny Dalglish a Liverpool menedzsere, miután januárban átmenetileg vette át az együttes irányítását Roy Hodgsontól.
 
Maxi maradni akar a Liverpoolban 2011. május 4. 14:06 Sokat javított megítélésén Maxi Rodríguez azzal, hogy az utóbbi egy hónapban hirtelen kulcsembere lett Kenny Dalglish Liverpooljának. A 30 esztendős argentin jól érzi magát és maradni akar az Anfielden a távozásáról szóló pletykákat félresöpörve.
 
Kenny Dalglish 2014-ig marad a Poolnál? 2011. április 16. 10:10 A klub még nem erősítette meg a hírt, de az egyik angol lap úgy tudja, nem lesz változás a Liverpool FC szakmai stábjában. Szombati információ szerint a klubvezetés mindenben megállapodott Kenny Dalglish-sal, aki 2014-ig szóló szerződést ír alá.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu