Dalglish: Igazolunk mi még a nyáron

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 11. 11:24
Mindkét távol-keleti túráról lemaradt liverpooli kulcsember, Steven Gerrard és José Reina is felépül a szezon rajtjára, közölte Kenny Dalglish Kínában tartott hétfői sajtótájékoztatóján. A menedzser elégedettek az átigazolási piacon mutatott eddigi aktivitásukkal és további játékosokat terveznek vásárolni.


„Steven sérült, ezért nincs itt velünk – nyitott a menedzser Kvancsuban, ahol a Vörösök első felkészülési meccsüket játsszák szerdán. – Jól halad felépülése a szezon végi műtétje után, csak néhány apróságon kell túltennie magát és rendben lesz az idényrajtra."

Az irányító továbbra is tavaszi ágyékproblémáival bajlódik. „Tudom, sokan csalódottak, amiért nem utazott el a csapattal, de sokkal nagyobb kudarcot jelentene, ha kénytelen lenne kihagyni a Sunderland elleni első bajnokinkat."

„Hasonló a helyzet Pepével, ő két sérvoperáción is átesett júniusban. Ő sem épült még fel, de rendben lesz a Premier League rajtjára" – mondta a spanyol világbajnok kapusról, aki az elmúlt idényben a Mersey-partiak valamennyi bajnokiját végigjátszotta.

Az átigazolási piacról szűkszavúan beszélt Dalglish: „Elégedettek vagyunk az eddig kötött üzletekkel, és reméljük, tető alá hozunk még néhányat augusztus végéig. Neveket nem akarok említeni, mert tiszteletlenség lenne" – zárta mondandóját a szakember.

Megszólalt a sajtótájékotatón az új szerzemény, Charlie Adam is, aki kifejezte örömét, hogy egy ilyen nagy múlttal rendelkező csapathoz igazolhatott, bízik benne, hogy hamar beilleszkedik és minél több trófeát nyer a következő években.

A LIVERPOOL NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA:
július 13., szerda 14:00 Kvandong Sunray Cave (kínai)-Liverpool
július 16., szombat 14:45 Malajziai válogatott-Liverpool
augusztus 1., hétfő 19:00 Valeranga (norvég)-Liverpool
augusztus 6., szombat 18:30 Liverpool-Valencia (spanyol)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu