KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LIVERPOOL_FC"
Triplaigazolás jön a Liverpoolnál is! 2013. szeptember 1. 16:41 Mamadou Sakho átesett az orvosi vizsgálaton a Liverpoolnál - ezt maga a játékos erősítette meg a francia Canal + televízió mikrofonja előtt vasárnap, az Anfield Roadon. Brendan Rodgers együttese komoly erősítést kaphat a nyári átigazolási időszak utolsó óráiban.
 
Sturridge döntött, kettőből kettő! 2013. augusztus 24. 20:25 VIDEÓ! Daniel Sturridge ismét villant, Simon Mignolet ismét megőrizte a góltól hálóját, ez pedig azt jelenti, hogy a Liverpool két forduló után a Chelsea-hez hasonlóan hatpontos az angol bajnokságban. Ennek az Aston Villa látta a kárát, amely nem tudta megismételni az Arsenal elleni kiváló produkciót. Az egyenlítésre talán így is rászolgáltak volna, de hiába hajráztak nagyot, az eredmény nem változott.
 
A Liverpool nem áll le a játékospiacon 2013. június 21. 20:47 A Liverpool orvosi vizsgálatra várja a jövő héten a Sunderland belga válogatott kapusát, Simon Mignolet-t - értesült a Press Association hírügynökség pénteken. A két klub 11-12 millió fontos vételárban állapodhatott meg egymással. Hasonlóan előrehaladott fázisban van a fiatal Sevilla-ász Luis Alberto ügye, aki szintén orvosin eshet át a napokban.
 
El-rangadó a CFC-Pool árnyékában 2012. november 7. 23:26 Downingon kívül egy olyan játékos sem utazott el a Liverpool keretéből Oroszországba, aki rendszeresen tagja a Vörösök kezdőcsapatának. A sztárok már a Chelsea ellen készülnek. Ezért még drága árat fizethet a Pool. Az Inter Samuel és Ranocchia nélkül is utatott Belgrádba. Az olasz csapat mellett a címvédő Atlético, a Hannover, a Leverkusen, a Lyon és a Dnipro is közel a továbbjutáshoz, a Napoli és a Bilbao gyakorlatilag az életben maradásért küzd, a Stuttgart és a Tottenham szénája is rosszul áll.
 
Távozott a Liverpool középpályása? 2012. június 7. 21:58 Liverpooli források szerint elhagyta a Mersey-partiakat Maxi Rodríguez. Az argentin középpályás úgy hírlik, hogy két és fél éves angliai tartózkodás után visszatért korábbi klubjához, a Newell’s Old Boyshoz.
 
Rodgers elvállalta a Pool irányítását 2012. május 30. 18:03 Brendan Rodgers, a Swansea 39 éves sikerkovácsa lesz a Liverpool FC új menedzsere - ismerte el a Swansea City labdarúgócsapata szerdai közleményében. A walesiek elnöke, Huw Jenkins már sok sikert kívánt trénerének, reményei szerint 24 órán belül végleges lesz távozása, várhatóan három évre ír alá az Anfielden.
 
Mi lesz veled King Kenny? 2012. május 16. 13:21 Még mindig csak találgatni lehet, vajon marad-e a Liverpool menedzsere a klublegenda Kenny Dalglish. Ha nem, az utódja egyik elődje, Rafael Benítez lehet, esetleg a Wigant irányító Roberto Martinez.
 
Pofozógép lett a Liverpoolból 2012. május 1. 22:36 Tizenharmadik vereségét szenvedte el a Liverpool a Premier League-szezonban, odahaza kapott ki 1-0-ra a Fulhamtől a 34. fordulóból elhalasztott meccsen. Martin Skrtelről az 5. percben a saját kapujába pattant a labda, a Vörösök nem tudták jóvátenni a hibát. Csupán a tartalékos összeállítás szólhat a mentségükre.
 
A Pool is a négy közé ért az FA-kupában 2012. március 18. 18:57 A Chelsea továbbjutása után a Liverpool is biztosította helyét az FA-kupa elődöntőjében, miután 2-1-re legyőzte a Stoke Cityt az Anfielden. A meccsen Luis Suárez kezdte meg a gólgyártást, ám az uruguayi pazar csavarására a 150. klubgólját szerző Peter Crouch még válaszolni tudott. Az újrajátszást Stuart Downing pontos lövésével kerülték el a Vörösök.
 
Gerrard nem tud felhőtlenül örülni 2012. február 27. 15:41 Steven Gerrard hat év után ünnepelhetett trófeát vasárnap, miután a Liverpool hosszabbításban elért 2-2 után, tizenegyesekkel legyőzte a Cardiffot a Ligakupa döntőjében, de felemás érzései vannak, hiszen a mindent eldöntő büntetőt unokatestvére hagyta ki. Társaival abban reménykedik, rövidesen újabb címeket is besöpörnek, míg a menedzser az egész klub sikerének tulajdonítja a londoni diadalt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu