Gerrard nem tud felhőtlenül örülni

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 27. 15:41
Steven Gerrard hat év után ünnepelhetett trófeát vasárnap, miután a Liverpool hosszabbításban elért 2-2 után, tizenegyesekkel legyőzte a Cardiffot a Ligakupa döntőjében, de felemás érzései vannak, hiszen a mindent eldöntő büntetőt unokatestvére hagyta ki. Társaival abban reménykedik, rövidesen újabb címeket is besöpörnek, míg a menedzser az egész klub sikerének tulajdonítja a londoni diadalt.


 

Kenny Dalglish, menedzser:
„Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, a Cardiff is büszke lehet magára, mindent megpróbált. Dirk (Kuyt) gólja után nagyon fáradtak voltak, de nem adták fel, és egyenlítettek. Együttérzünk Anthony Gerrarddal, aki a mindent eldöntő büntetőt rontotta el. Ami minket illet, nagyon boldogok vagyunk, elvégre hat év után nyertünk trófeát. Folytatjuk a kemény munkát, és meglátjuk, mire lesz elég. A tulajdonosok, a szurkolók, a játékosok és az én hatalmas erőfeszítésem kellett ehhez a nagyszerű sikerhez. Örülök Stewart (Downing) kiváló játékának, de a legfontosabb, hogy nyertünk."

Steven Gerrard, középpályás, csapatkapitány:
„Nagyon boldog vagyok, hogy mi nyertünk, de együttérzek Anthonyval és a Cardiff-fal (unokatestvére, Anthony hagyta ki a mindent eldöntő büntetőt - a szerk.). Az nem számít, mit mondok neki, biztos maga alatt lesz. Vegyes érzéseim vannak, de feltételezem, ugyanez a helyzet az egész családdal. A Cardiff emelt fővel vesztett, csak dicsérni lehet. A két szurkolótábornak is mondhatunk egy hatalmas köszönömöt, fantasztikus hangulatot varázsoltak."

Jamie Carragher, középhátvéd, csapatkapitány-helyettes:
„A lehető legtöbbet kihoztuk magunkból, de a Cardiff nagyon megnehezítette a dolgunkat. Sokan csak arról beszéltek, hogy nekünk milyen fontossággal bír ez a meccs, de ugyanez igaz az ellenfélre. Mindenesetre fantasztikus volt látni, ahogy Stevie (Gerrard) a magasba emeli a trófeát a Wembleyben. Egy klub életében az a legfontosabb, hogy címeket gyűjtsön, remélhetőleg sokszor ünnepelhetünk a közeljövőben."

Glen Johnson, jobbhátvéd:
„Azért igazoltam a Liverpoolhoz, hogy ilyen emlékezetes élményekben legyen részem. Ez egy fantasztikus klub, néhány kivételes sztárral - és természetesen érmekkel. Szavakba sem lehet önteni, mit jelent ez a nap. Mindannyian keményen dolgoztunk a sikerért, azt hiszem, maximálisan megérdemeltük. A közönség zseniális volt, valósággal a győzelembe hajszolt minket. Nem lehetünk elég hálásak érte."

José Enrique, balhátvéd:
„Nem ismertem ezt az érzést korábban. Fantasztikus ilyen komoly dolgot elérni. Amikor a Cardiff megszerezte a második gólját, átfutott az agyamon, hogy akár el is veszíthetjük a meccset. Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy nem így történt. Ha muszáj lett volna, én is rúgok büntetőt, de jobb, hogy nem volt rá szükség. A családommal és a barátaimmal fogok ünnepelni - van mit!

Dirk Kuyt, támadó:
"Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Liverpoolban futballozom, és el sem tudtam képzelni, hogy semmit sem nyerek itt. Remélem, ez csak a kezdet. Az utolsó pillanatban egyenlítettek, de mi hittünk magunkban, ami kamatozott a tizenegyeseknél. Úgy gondolom, megérdemelten győztünk. Az első két büntetőnket elrontottuk, nagyon fontos volt tehát, hogy én ne hibázzak. Szerencsére higgadt tudtam maradni, és nem úszott el a kupa. Összességében rászolgáltunk!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Büntetőkkel nyert Ligakupát a Liverpool
A Liverpool nem bírt rendes játékidőben a Cardiff Cityvel, a hosszabbításban vezetett, de végül csak büntetőkkel, 3-2-re tudta legyűrni másodosztályú riválisát, ezzel megnyerte 2006 óta első trófeáját, a Ligakupát!...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: liverpool_fc
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu